Lördagens frukost

I lördags åt jag en så smarrig frukost innan jag pep iväg till butiken för öppning. Så tycker vi tar en titt på den.

Croissant och ett tranbärsbröd som jag rostat med olivolja. Sen tomater på, sen är det klart! Smarrigt värre!!

Sen kaffe som vanligt, ägg och mina två vanliga juicer.

I skålen hade jag jordgubbar, mango, kiwi och ett vattenmelon-plommon. Aldrig sett nått liknande men väldigt fin färg, smakade inte så mycket vattenmelon men plommon i filen är väldigt krispigt och gott. Sen hade jag solroskärnor och chiafrön i med.

Så gott. Ibland kan jag tycka att det nästan är tjatigt att visa mina frukostar, men sen slår det mig hur mycket jag faktiskt älskar att äta frukost och hur viktigt det är för mig. Varenda morgon är viktigt. Finns inget bättre än morgonkaffet och alla olika tillbehör och skålar som jag har på brickan. Har jag fått den stunden då är jag så laddad o pepp inför arbetsdagen som börjar oftast vid 12.

Nu ska jag göra mig klart och kila iväg till butiken lite tidigare. Ha en härlig tisdag!

0

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam