Lunch i skärgården

God morgon! Ligger i min säng hemma i lägenheten. Kom hem hit igår och hann med o städa hela lägenheten, promenad till Tanto för kvällsdopp och jogg tillbaka hem för middag och serier. Då hade jag tagit morgondopp och ätit frukost i sommarhuset på morgonen. En fullproppad dag alltså, sånna dagar är härliga! Andra dagar som är härliga är ju om man kan befinna sig i en skärgård som jag gjorde i söndags, vi tittar lite på det:

Vi började dagen med att fixa i trädgården för att sen avbryta några timmar senare för lunch här i Junibosand och Salteriet.

Fin och enkel skylt!

Stranden nedanför bordet vi åt vit.

Jag beställde en siksmörgås med senapspotatis på rågbröd. 99 pix! Hur gott som helst.

Så glad att vi har skärgårds så bära vårt hus här!

Efter maten blev det två kulor pekannöt i våffla. Alltid våffla om jag får bestämma!

Små sjöbodar, alltid fina på bild och titta på i verkligheten…

Sen tackade vi Salteriet och sjöbodarna och åkte vidare till Norrviksand som är mitt bästa havsbad om du undrar.

Lite kallt i vattnet eftersom det varit en sisådär sommar, men jag är igen badkruka. Har som motto att bada så mycket det bara går så länge det går. För där på våren är det omöjligt att bada eftersom det är för kallt. Men nu är det inte omöjligt. Nu går det att ligga i ett tag och ställa sig upp för att sen lägga sig i. Och så där håller jag på. Innan jag går upp på varma klippan.

Blöt. Glad. Tacksam. Njuter…

Innanavfärd-insta-storyn.

Klipporna är så fina här! Fotar alltid för många bilder här. Som att jag varje gång slås av hur fint det är och inte får missa att föreviga.

Efter bad tog vi bilen hem för mer trädgårdsarbete, sol på altanen och middag i kvällssolen. Bra dag!

Är hemma i Stockholm till torsdag eller fredag, sen åker jag upp till norr igen för att sen åka hem tisdag nästa vecka. Måste hem hit och städa och fixa inför lägenhetsvisning på söndag och tisdag. Ska bli skönt att åka tillbaka och krama det sista av norrland för att sen spendera resterande tid av augusti bara i Stockholm. Fjäderholmarna, djurgården, sandhamn, dalarö. Så mycket mer sommar att vänta hörni!

0

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam