Mellan hägg & syren 💚

Hej på er!! Så trist jag gått o blivit med så lite bloggande. Lovar o bättra mig! Så kul när den här platsen också levande och inte bara Instagram eller vad tycker ni haha.

Just nu sitter jag ute på djurgården vid kanalen med datorn i knät, cyklade ut tidigare idag med massa godsaker i påsarna, så att jag kunde ha dagens kontor här ute.

Sitter ju så mycket vid den här kökssoffan och jobbar mest hela tiden, så härligt att slå två flugor i en smäll, både få vara ute (som typ är den ända man vill just nu eftersom det är så galet fint) och göra nytta.

Bakade mitt andra bananbröd igår och det blev så galet mycket bättre än det första. Helt otroligt saftigt denna gång – hade med mig två skivor ut hit till Djurgården o det påriktigt vattnas i munnen när jag tänker på hur gott det var.

Nu har jag suttit här en stund och lyssnat på fåglar, skickat en massa mail och det börjar bli dags att rulla härifrån snart. Får se om jag stannar till på vägen nånstans o sätter mig med en bok som jag också tog med mig.

Är så dåligt på att göra just sånna saker, stanna upp, sätta mig på en bänk i stan och bara läsa, njuta av staden, alltid påväg någonstans hela tiden.

Men har bestämt mig för o bli bättre på det nu. Jag drömmer om Paris och att få resa dit snart, men faktum är att jag bor ju i en av världens finaste städer och Stockholm är lite som Paris om man stannar upp och njuter.

Mina favoritplatser just nu är att sitta under almarna vid Carl den tolftes torg och dricka en kaffe, titta på slottet, Gamla Stan, Södermalm, skärgårdsbåtarna som kommer in, Operan och alla som passerar, det känns väldigt mycket Paris där.

Andra favoriter är Djurgårdsbron, den är som en bro över Seine. Kvarteren kring Blasieholmen, dom känns som tagna ur Paris.

Sen finns så många andra fina platser som är så mycket svensk idyll så det är inte klokt – så jag har o njuta och upptäcka av, här på hemma fronten också.

Tänker att det är säkert så här för många. Hela Sverige är ju helt magiskt just nu, men så lätt att man glömmer bort o stanna upp o njuta av allt. Tiden mellan hägg och syren är ju bland den finaste.

Den här blomman som växer i vår gräsmatta är så fin! Plockar in små buketter o sätter lite överallt.

Dom här lila ljusen köper jag på Ica och dom är verkligen dom finaste jag vet just nu. Har haft dom i flera månader nu. När jag precis nämt syren inser jag att dom är exakt i den fina färgen.

Det här blev ett inlägg väldigt i stunden, men skönt att titta in här efter en veckas tystnad och säga hej. Ska försöka hinna redigera några bilder från mina dagar här senaste o visa i ett inlägg snart.

Så länge hoppas jag att du njuter av häggen o syrenen och allt däremellan. På måndag är det 1 Juni, tänkt att det är sommar nu igen hurrni! Pirr, pepp och rus i hela kroppen när jag tänker på det.

Ha en magisk försommar kväll nu! 🥰

46

9 Comments

  • Har också precis de ljusen från Ica i samma färger samt rosa och ljusgrönt och det är så vackert att blanda. Så försommrigt 💛

  • Älskar dina blogginlägg – så kul när det finns något nytt att vila ögonen på här inne 🙂

  • Har aldrig reflekterat över att du bloggar för sällan eller för glest. Enda gången jag lägger märke till det är när du börjar inlägget med en ursäkt! Sluta med det, tycker jag, och låt inläggen skrivas och publiceras helt naturligt exakt den stunden då det passar. Kan nästan lova att vi, dina läsare kommer att känna att det är helt perfekt! ❤️☀️🌿

  • Jag har inte instagram utan läser bara bloggar så jag vill gärna att du uppdaterar här, tycker om dina inlägg 😊 Om man får önska så skulle jag gärna vilja se lite mer från butiken fast du kanske inte får skriva om den så, så att det blir reklam? ☺️ Men t.ex. de olika fina porslinen från Italien, berätta lite om dem, hur du hittade dem och varför du valde att ta in just dem o dem olika varianterna 🤗 förresten så har jag börjat på en ny bok nu, En gentleman i Moskva, har du läst? Isåfall vad tyckte du?

    • Wow, ja men då måste jag ju såklart blogga mera! 🥰 Jag jobbar inte med Tambur på det sättet längre, vi har gått skilda vägar kan man säga haha. Älskade den tiden och fick verkligen skapa min drömbutik och ta in saker jag älskar och hoppades andra också skulle älska, men är man inte ensam med att starta nått och den som ursprungligen la grunden, ville så tydligt markera att det var hans bolag och inte mitt, så klev jag av helt och hållet och söker just nu bara bilder till produkter. Men jag har annat skoj på gång som jag till 100% står för och som bara jag kommer att driva så hoppas att du vill höra mer om det när tiden är inne för att jag kan berätta… Åh! Nej den har jag inte läst, men jag har läst bakom på den flera flera gånger, berätta gärna vad du tycker om den! ☺️

  • Men GUD så vackert hem och vackra bilder! Väldigt inspirerande! Stylat på ett avslappnat sätt utan att bli ytligt. Älskar hur du blandar färger med ’den naturliga paletten’ och får in gamla saker som ger själ åt hemmet! PS. Finns nyttigt bananbröd/banankaka på min blogg (sockerfritt och glutenfritt, samt mycket low-carb). 😉

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam