Mer rädisor åt folket!

Ja men lite så känner jag faktiskt. Den ligger där pytteliten på hyllan i nått knippe eller i nån påse. Detta goa pålägg. Har du inte testat att äta hårt fint knäcke med smör, ost och rädisor på – måste du testa redan nästa frukost! Så fräscht o gott!

Nått annat som också var väldigt gott var den här tomaten från Spanien tror jag det var. Köpte den på Urban Deli och om jag inte minns helt fel hette den Raw… Väldigt krispig och inte för mycket tomatsmak om du förstår vad jag menar. Inte så rinnig heller – vilket är ett plus om du ska äta tomat på i säng med vita sängkläder…

I min italienskt målade skål har jag mango (det gula) och det aprikosfärgade är nätmelon. Sen har jag kiwi, granola, kokoschips och mandlar.

Drack kaffe också så klart, samt apelsinjuice från Brämhults och grön juice från Råsaft, den med spenat o massa sånt gotta i! Och till sist mumsade jag i mig ett plommon.

Mjaa. Det var det! Varit lite krasslig i ett par dagar nu. Tror det är feber eller nått. Vaknar helt knäckt varje morgon, sen efter frukost, morgonbad och nån ipren är jag på benen och kan öppna butiken. Men sen börjar det om dagen där på. Hoppas att det blir bättre efter denna frukost och ännu en natts sömn.

Nu ska jag göra om lite här i butiken. Köpt in lite fint på morgonen som jag ska visa, men så jag har lite o ordna med.

5

2 Comments

  • gillar att ha rädisa i sallad, men har aldrig provat på macka. det måste jag dock göra efter det här inlägget! ser så himla gott ut.

    • Det har faktiskt inte jag testa, bara i potatissallad. Ja verkligen! testa! Gott med avokad till.

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam