Mer vardagsrum

Tisdag och redan 12 december. Känns som man nyss gick och längtade lite till jul, nu är det jul om två veckor. Njuter av allt som är jul nu. Lyssnar på julmusik på morgonen med tända ljus som här ovan, samtidigt som jag äter frukost och fixar. Härligt sätt att vakna på.

Här syns min adventsljusstake också. Fyra höga kyrkljus från Liljeholmens ljus som jag köpte på Skansens julmarknad. Ville ha långa ljus så att man kan tända ljusstaken nästan varje kväll ända fram till sista ljuset, utan att man har en liten stump kvar andra advent.. Ni fattar. Hållarna är små stjärnor i järn som jag sålt i butiken nu till jul.

Titta vad fint golvet blev! Så nöjd med mitt val och att jag stod på mig när många sa att det var bättre med ett klickgolv eller parkett. Icke. Det här är exakt den där träkänslan jag ville åt. Och det var inte så svårt att lägga in alls.

Golvet är från Beijer Bygg. Siljan är märken och namnet på just det här golvet är Snow om jag inte minns helt fel… Vitvaxat massivt trägolv.

Mattan har jag heller inte visat ju! En handknuten marockansk matta från Bargi. Helt unik i sitt exemplar. Kostade en slant men det var den värd. Ville ha en matt med det klassika rutmönstret för jag tycker så mycket om det. Men ville samtidigt inte ha en i vitt o svart som alla har, så körde en med färg.

Köpte en annan matta också som är hur fin som helst. Men den får ligga på vinden ett tag. Tänker att jag kan byta matta lite då och då… Finns för många fina mattor för att ha samma hela tiden.

Nu ska jag ringa och beställa hamburgare från Gullmarsplans bästa takeaway The Meating Burger. Deras bearnaise burgare med en låda stora tjocka pommes för 89 pix är 5 av 5 möjliga.

1

2 Comments

Kommentera

Protected by WP Anti Spam