Middag vid havet

Något som jag ofta gör på sommaren just det, att äta middag vid havet. Bor granne med min syster och systerson ju, så vi brukar koka ihop lite mat tillsammans och ta bilen ut till Lidingö och Käppala badet, där vi var en del när vi var små. Lidingö är så fint och lite hemma för mig, fast jag aldrig bott där…

Påminner väldigt mycket om villalivet vi levde i Sundsvall och vi brukade vara här nån vecka varje sommar hela min uppväxt – så ligger mig varmt om hjärtat. Fågelöuddebadet är också en barndomsfavorit och vägen till det badet är ju så fin (!!).

I lördags tog vi med grillen och packade picknickkorgen och åkte ut.

Som jag sagt tidigare, gäller att ta vara på kvällarna – då blir sommaren lång och härlig, det lovar jag!

Här kan man sitta på klipporna och se den ena skärgårdsbåten efter den andra åka ut i skärgården eller in mot stan. Också så fint att kvällsolen ligger som en varm filt över utsikten <3 Hit ska vi troligtvis åka imorgonkväll också för grillning med våra föräldrar.

Hoppas du haft en fin vecka och en bra fredag. Min dagsform idag har varit mycket bättre än igår… Jobbar imorgon i butiken så kom gärna förbi och säg hej om du är i Stockholm – annars får du ha en fin lördag med ett dopp eller två va?!

5

4 Comments

  • allt blir så mycket godare om en äter det vid havet, det är sedan gammalt! ibland kan jag sakna smålandskusten så att det gör ont, trots att lägenheten i malmö inte alls ligger långt ifrån havet. men det här med att kunna öppna dörren och gå ett par hundra meter i skogen för att nå havskanten, inget slår det.

    • vet precis vad du menar. Verkligen oslagbart! Tur mina föräldrar bor kvar i huset som jag växt upp i ett litet tag till haha.. Så får jag njuta av old days på sommaren <3

  • Jag har följt dig på Instagram så himla länge (och tänker hela tiden att du lägger ut såna bilder man bara vill flytta rakt in i för att det alltid är så fint), men det är först idag som jag har upptäckt din blogg. Så otroligt fin ju! Massor mera av allt det fina som jag gillar på Instagram. Ser verkligen fram emot att göra en god kopp kaffe och börja läsa och titta bakåt i ditt arkiv!

    • Nämen vad kul!! Är så svårt att få folk att hitta från instagram till bloggen. I bloggformatet är det ju lättare att visa så mycket mer än vad instagram tillåter… Så kul att du hittat hit 🙂 Kaffe låter ju väldigt gott…. Ha en fin onsdag!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam