Min första mimosaupplevelse

Med torkad mimosa i hallvasen går vi mot helt hurrni! Jobbar i butiken imorgon lördag men kommer ändå alltid i helgfeeling på fredagar. Imorgon vaknar jag, kanske med en vintersol in i lägenheten, gör frukost i lugn o ro som om jag är ledig, sen vid 12-tiden öppnar jag upp, tänder ljus o slår på jazz i högtalarna – mätt o belåten av min proppade helgfrukost.

Sen har jag öppet fram till 17 och därefter tar jag helg på riktigt med två dagar till av sovmorgon, långfrukost, fast med den skillnaden att jag också kan göra vad jag vill på eftermiddagen. Älskar det. Så behövligt för en tidsoptimist som mig, som nästan varje arbetsdag kommer med andan i halsen haha. Då behövs ju vilan och avkopplingen som kommer på helgen.

Har ingen relation till mimosan. Nån sa att den var svår och jag vet inte. Jag köpte den och två dagar senare hade den torkat fast den stod i vatten. Är det så det ska vara? Kan man inte ha dom färska mer än två dagar? Smular något enormt också haha, så kanske inte den bästa starten vi fått jag o min mimosa. Iallafall väldigt fint med det gula mot min blå hall som sagt – så letar bara efter gula eller orangea blommor till denna vas.

Nu ska jag slå en favoritlåt, nämligen ”Manhattan” med Ella Fritzgerald och borsta tänderna. Vi hörs imorgon!

30

2 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam