Min första video!

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Hej fredag!! Igår äntligen blev den klar, min första video! Mitt första rörliga material – släppte den innan midnatt igår, på Instagrams IG-tv och är så glad över responsen som börjat strömma in ❤️

Har gjort den tillsammans med min bror Simon som jobbar som filmare. Hoppas du gillar den! ? Har du Youtube får jättegärna gå in o gilla & följa min kanal!

66

8 Kommentarer

  • Vilken underbar, underbar film ni skapat! Du är en fantastisk inspirationskälla för mig. Jag jobbar till vardags med internationell brottsbekämpning och dina ord, bilder och det bloggen andas får mig att stressa ned och hitta tid till återhämtning. Liksom du är jag frankofil, älskar böcker och inredning. Vill bara omge mig med saker som är vackra och gör mig glad! I december ska jag äntligen få ta ut lite semester och då ska alla mina morgnar starta såsom dina! Tack!!

    • Tack så mycket!! ☺️ Gud va glad jag blev av din kommentar. Tack för det!
      Så viktigt jobb du har! Unnar dig verkligen all ledighet du kan få och tycker du gör helt rätt i att satsa på morgnarna, tycker dom och kvällarna är det absolut bästa vi har! Ha det fint! ?

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam