Min karamell till pyjamas

Har bara som hastigast visat mina pyjamasbyxor men dom är så fina att dom förtjänar ett alldeles eget inlägg tycker jag. Så nu ska vi ta oss en riktig titt på dom, mina drömmars pyjamas kan man nog säga!

Kunde inte motstå dom en sekund – försökte men det var omöjligt. hahaha. Ni vet hur tankarna går ”jag är värd det här, jag säljer nått, eller man lever bara en gång…” så gick tankarna, och så blev det ett köp o nu är jag inget annat än glad över det kan jag säga!

Här har vi karamellen! Turligt nog för min plånbok, så var tillhörande skjorta slut just då, så fick börja med bara byxor.

Pyjamasen kommer från märket P.Le Moult och är skapade som en hyllning till Eugène Le Moult – så här står det om kollektionen:

Eugène Le Moult levde ett extraordinärt liv fyllt av poesi och äventyr. I en tid då biologi och naturlära var på högsta mode höll Eugène rollen som världens främsta fjärils-samlare. I det privata fanns ett starkt intresse för fina kläder vilket bland annat resulterade i skräddarsydda pyjamasar – något som också anammades av resten av familjen. Med inspiration från den skräddarsydda stilen och höga kvalitén har Eugènes barnbarns dotter Praline Le Moult nu valt att lansera en kollektion till minne av Eugènes världsliga äventyr.

Prisad som vinnare av LVMH Arts pris och med examen från både Central-Saints Martins och the Ècole des Beaux Arts de Paris, har Praline tagit fram en inspirerande och stilfull kollektion inspirerad av Eugènes världsliga äventyr som fjärils-samlare.

Handtryckta färger i en helt fantastisk färg! Älskar lilla myran eller vad det är, som gör en sällskap 😉

Det är resår i midjan vilket gör att dom nog är mina hitintills skönaste pyjamasbyxor! Finns att köpa här.

Med byxorna kom även en påse med lavendel i, hur lyxigt är inte det! Ska jag anamma till Tambur, att vi skickar med nått oväntat för det blir man ju glad av – nu har jag inte bara ett par magiska pyjamasbyxor, jag har även en påse med doftade lavendel som är lika fin som byxorna.

Den här påsen kan nog bli min nya ta-med-på-resa-grej. Denna o en handkräm så kommer jag känna mig som hemma överallt. Ja så får det bli.

Idag har jag varit runt i stans olika secondhandaffärer och spanat efter julklappar. Hittade några stycken riktigt fina! Ska leta under december efter fler julklappar från just secondhand  – bra för miljön, plånboken plus att man kan ge mycket mer eftersom allt är i en helt annan prisgrupp.

Och det finns ju hur mycket fina saker som helst där ute! Idag hittade jag två gröna lövfat från Bordallo Pinheiro, kommer bli fin julklapp det!

27

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam