Min loppis är påfylld!

Phu! Nu har jag suttit i tre timmar och lagt upp en massa saker på min loppissida på Instagram. Har städat vinden, förrådet, under sängen, under soffan, alla skåp, ja överallt dom senaste dagarna och det har resulterat i massa saker som jag tycker borde få nya ägare. Så är du sugen på något ska du titta in på sidan direkt för det brukar gå undan! @mosebackeloppis heter mitt loppiskonto!

Här har vi lite av vad jag säljer just nu. Mycket finheter i terrakottafärgat! Men också vitt porslin och en favoritlampa som jag tyvärr inte får plats med längre.

Blomspruta, kaffekoppar från Jonas Lindholm (min favoritkopp att dricka ur på jobbet! Magisk!) eller samlar du på Mon Amie-serien så har jag två tekoppar och en frukostskål som söker nytt hem.

Massa sängkläder från Midnatt har jag! Är ju så nördig o vill mest bara sova i linne nu, så dessa i ekologiskt bomull får någon annan sova i framöver! Den bruna längst ner i bild har jag dock älskat, så fin i kontrast till mina växter…

Mer keramik, kannor, lampskärmar o annat smått o gott!

Fina designljusstakar, en urgammal afrikansk urna, kaffekoppar av en keramiker i Varberg, lite Gefle och jag en massa annat också. Kanske är det läge att slå till på julklapp redan nu? In o kika om du har lust!

Nu ska jag pusta ut att jag lagt ut allting, det tog hela kvällen, men det är det värt. Både kul och skönt att sakerna får nya hem. Känslan av att ha skåpen städade, vind o förråd likaså, den är sååå härlig!

27

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam