Min onsdag i bilder!

Frukost framför datorn, med nyhetsmorgon i bakgrunden, vid matbordet har blivit min grej nu.
Förut var det oftast i sängen jag åt mina frukostar, men nu sitter jag för det mesta här och trivs så bra med det!

Titta! Hyllan har kommit upp på väggen! Igår bestämde jag mig att den skulle upp, ingen återvändo.

Hur svårt kan det vara liksom?! Köpte den i samband med köpet av lägenheten, det vill säga i höstas… Så det har tagit sin lilla tid. Men vissa saker behöver få ta tid, hade kanske inte hamnat här om det inte fått ta tid. Helt ärligt visst jag inte vart jag ville sätta den när jag köpte den, bara att jag ville ha lampan för att jag tycker så mycket om den.

Tycker också väldigt mycket ärtskott på sportknäcke med herrgårdsost. Så enkelt och så gott!!

Färskpressad juice från Råsaft är också en favorit just nu. Smakar så gott. Helt otroligt vad stor skillnad det är på märke o smak när det kommer till apelsinjuice… Den här från Råsaft är otroligt god!

På hyllan fick två palettblads sticklingar ta plats. Här ska dom stå och rota sig innan dom får kruka och jord…

Tycker att hyllan blev fin här! Behövde verkligen belysning här i hörnet…

Efter frukost hoppade jag på cykeln och cyklade till Hornstull o till studion.

Studion är alltså min kollegas lägenhet 😉 Här finns allt jag behöver för att ta produktbilder till hemsidan.

Idag var det en del vaser som nyheter och mycket porslin att fota!

Efter ett par timmars fotografering gick jag ut i solen igen och cyklande mot butiken.

Tog en liten omväg för att njuta av vårsolen – man blir pånyttfödd varje år, visst är det fantastiskt!!
Ser du han som sitter i fönstret o carpar solen? Såg väldigt härligt ut.

Ja o sen var jag framme i butiken för att jobba här några timmar.

Kaffe efter 15-tiden är det bästa! Då får jag påfyllning av energi som gör att man orkar köra sista timmarna.

Satt här och redigerade massa bilder med den finaste kuddarna o puff som sällskap!

Det var min onsdag det. Imorgon ska jag jobba hemifrån hela dagen vilket ska bli så skönt. Vakna, äta frukost samtidigt som jag jobbar, kunna ta kort paus o vattna nån blomma, sen jobba vidare osv. Har en känsla av att jag kommer få mycket gjort! Hoppas den stämmer, för har så mycket o göra…

Nu ska jag sova så jag är pigg. Hare!!!

4

Kommentera

Protected by WP Anti Spam