Min podd-debut är här!

I tisdags var Emelie Sundberg som har ”Inredningspodden” hemma hos mig och jag fick göra podd-debut! Var en smula nervös innan såklart, och Emelie hade fått tjata på mig länge innan jag till slut tackade ja!

Har tänkt att jag inte behöver synas o höras, utan att mitt hem får tala för sig. Men förstår ju att det blir mer personligt om ni vet hur jag ser ut och hur jag låter, så nu får ni höra mig resonera kring mitt hem, berätta om min kärlek till Stockholm och varför jag ville hit från väldigt ung ålder. Lyssna här.

Jag pratar om hur jag inrett min drömlägenhet och om kontrasten mellan att bo i småstad, kontra storstad. Ni som läser bloggen vet ju att jag tycker att jag har bästa av två världar nu, bor i Stockholm men har möjlighet att närsomhelst åka hem till min hemstad o där vet ni ju att jag älskar att vara nu – tror inte det kom med riktigt i podden, hur mycket jag faktiskt gillar min hemstad, idag. Men det vet ni ju nu, så ha med det när ni lyssnar.

Text och fler bilder från mitt hem finns i ett blogginlägg som Emelie gjort. Här hittar ni det!

Tog några dagars paus härifrån också, hann inte med mig riktigt. Men nu har jag redigerat alla Paris-bilder, så det kommer fler matade inlägg från mina två veckor där, här i dagarna. Ska länka boendet och även göra ett inlägg om alla butiker jag besökte, så kan ni som ska till Paris kolla in den listan o se om det finns nått som ni skulle vilja besöka. Visst blir det bra?

Nu ska jag snöra på mig springskorna och springa min fredagsrunda i krispig höstluft, sen blir det hemgjord hamburgare tror jag och soffmys med grannen – det vill säga Sanna o Reidar hehe! Fin fredag pårej!

50

2 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam