Mitt Badrum

Hej!! Det var blivit måndag igen. Hade en fullspäckad vecka förra, så ska bli så skönt med en vecka bara i butiken och fokusera på den. Bara mysa omkring, fixa med utställningen, lägga upp nyheter, se så lagersaldon stämmer – sånt skoj!! 🙂

Här har det hänt saker också som du säkert ser! Fick feeling i lördags så gjorde om alltihop här inne. Lite samma upplägg som förra med hela inlägg, sidomeny och toppmeny som följer med vid scroll. Men utseendet har livats upp.

Tycker det är så fint att mixa olika färgtoner ihop så här. Gör det i min inredning, så kände att varför inte göra det i bloggen också. Liva upp den lite. Kanske blir lite trevligare o titta in här också – vad vet jag.

Ska också visa mitt badrum för första gången (tror jag). Det är massa saker jag vill göra här inne, men så här ser det ut nu.

När jag flyttade in målade jag om spegel och underskåp i en ljusgrå nyans – innan var det brun… Allergisk mot bruna eller badrumsinredning i ek för den delen. Inte alls min grej. Spelar ingen roll hur man inreder, blir ändå inte bra – för eken tar över alldeles för mycket. Min åsikt.

Hur som helst. Bytte också bort några långa ultra moderna handtag o satt istället två knoppar på vardera låda, från Byggfabriken.

Ett badkar fanns här också när jag flyttade in. Älskar badkar! Vi satte in ett badkar strax innan vi sålde i förra lägenheten – så väldigt glad att det fanns ett även i denna lägenhet.

Här badar jag varje morgon faktiskt! Tänder upp ljusen och ”duschbadar” som jag kallar det. Man stänger ventilen o badar samtidigt som man duschar. Det ihop med ljusen o ibland en podd eller en låt – är bästa sättet för mig att starta dagen.

Planken har jag hittat vid havet, drivved som har en viktigt funktion här i mitt badrum 🙂

Vi får se hur jag gör här… Ena dagen tycker jag att det är fint. Andra dagen är jag så sugen på att hitta nån gammal byrå eller så – sätta i ett handfat i den med någon finare kran som inte är lika modern… Men vi får se. Man kan ju göra så mycket i badrum!! Behöver ju inte vara så tråkigt som det oftast görs.

Men gillar iallafall att ha ett så här stort tvättställ. Går o ju att ha en del som du ser…

En liten valnötsbricka som inte alls får bli blöt, men tycker den va finast här.

Min munskölj från Aesop. Den snyggaste av alla om du fråga mig.

Enligt tandläkaren ska man inte använda den efter tandborstningen, det har jag ju så klart gjort hehe… Så en flaska gurglades i onödan. Nu har jag lärt mig. Men då har jag istället inte fått tid att gurgla – så den står ännu oöppnad.

Sen har jag vasen Grow från Nina Christensen med en begoniakvist i. Parfym från Byredo – tandborstmugg från Tambur.

Här står också en tvålflaska som egentligen är för handtvål. Men fyllde den med duschtvål istället. Bara jag som ser att det står handwash ju!

Vallmo i en favoritvas. Och Oud tvål från Tangent – tycker just nu att det är den bästa tvålen! Också från Tambur.

Medicinskåpet är från auktion. Det fyller jag med förpackningar, ljus, handdukar och annat som är fint o titta på när man tar ett bad. I fönstret står en begonia och två palettblad som jag hoppas ska ta över fönstret i sommar. Så ser det ut just nu!

Ska sätta in en väggfast dusch, säger man så? Och duschdraperi väldigt snart, sen får vi se vad vi gör med resten… Tror också att jag ska sätta in någon fin taklampa – idag är det en ful rund platt, ni vet sånna där som bara ger bra ljus men knappt kan kallas lampa.

9

Kommentera

Protected by WP Anti Spam