Mitt numer vita skåp

Onsdagkväll – stänger butiken om en stund. Glömde lunchen hemma, så har överlevt på två knäcke med ägg, kaffe, fruktbars och ett äpple… Börjar känna att energin är helt slut nu. Gårdagen var en toppendag, idag har varit så där. Upp o ner, som det ska vara antar jag. Ska äta något riktigt gott när jag kommer hem, som livar upp alltihop haha.

Mitt stora numer vita skåp, det har jag visst inte visar så mycket här, så här kommer det!

Jag målade det vitt med vanlig snickerifärg från Nordsjö. Bytte ut knoppar som var bruna till dessa i mässing från Byggfabriken.

Det var ett galet jobb att måla både utsida och insida tre gånger, så under tiden trodde jag aldrig att det skulle bli klart. Men så här i efterhand är ju allt förlåtet och nu är jag så glad att jag pallade – för det blev så mycket finare i vitt än brunt.

Kommer ju förändras massor här inne allt eftersom, men just nu ser det ut så här i den stora delen. Tycker det är fint att inreda skåpet lite, med lutade fat i bakkant och så. Älskar att det rymmer så mycket!

Det lilla skåpet är mer ett skåp för förvaring av kannor, lite böcker, nån ljusstake – ännu mer inrett än det andra. Men har färgkombinerat lite så att det inte ska bli alldeles för stökigt.

Ovanpå skåpet förvarar jag olika krus, nån korg för korg är alltid fint överallt tycker jag. En vas som inte har en plats, lika så en glaskupa som inte har plats. Blir ett fint stilleben och gör tomrummet mellan skåp o tak, mer inrett.

Var lite rädd att skåpet skulle kännas för stort och lite intryckt med tavlor som inte syns o så. Men det blev väldigt bra – känner inte att det gör något, att man inte ser hela tavlorna närmast väggen. Dom syns från en annan vinkel…

Dom tidigare ägarna köpte det från New Port, samma skåp går idag för trettio tusen och jag gav sju för mitt. Så nöjd! Kommer ha det här så länge! Kommer också bli ännu finare när jag höjer vitrin-delen och gör så att det blir avställningsytan mellan över o under skåp. Då blir det ett serveringsskåp mer, och det kommer bli topp tror jag!

Nu ska jag packa in varor från en pall och sen göra kväll. Hoppas du får en fin kväll!

34

4 Comments

  • Vad fint det blev! 🙂
    Jag har en fråga. Vet att du precis som jag planerar en Paris-resa i vår. Jag åker om en månad ungefär och är superpepp men skulle gärna ta emot lite tips. Vad tänker ni göra under er vistelse? Finns det några speciellt museum, restauranger eller butiker du spanat in och kan dela med dig av? Älskar loppis och god mat så det är väl det fokus kommer ligga mest på. Hoppas ni får en underbar resa <3

    • Hej! Ledsen för sent svar. Blir nog du som får tipsa mig, för jag åker inte i vår utan det blir istället i September som det ser ut just nu. Är i planeringen just nu och framåt, blir tåg till Paris för min del, så först boka boende och tåg, sen frossa i vad jag vill se osv. Men fik Fragments följer jag på instagram, tror jag är magiskt. Merci måste man besöka för att frossa i fin inredning vad jag vet, sen får du tipsa mig om hur dina favoriter! Glad påsk!

Kommentera

Protected by WP Anti Spam