Mitt rum, ett dopp i älven…

God morgon! Sitter och lyssnar på Bianca Ingrossos sommarprat som jag inte lyssnade klart på igår. Har bestämt mig för att lyssna på alla sommarprat den här sommaren, kanske blir sommaren så där lång då, det är ju väldigt många prat. Kommer iallafall få höra så många spännande livsberättelser och förmodligen förändra min syn på en del personer.

Vi tar en litet titt i mitt rum här. Är ju inte här så ofta, så det är lite som ett sommarhus när jag kommer. Man får börja att bo in sig, hänga upp kläder, plocka in blommor i vaser, för här finns inget grönt alls oftast när jag kommer. Älskar o göra denna rutin, känns lite som förr när man möblerade om sitt rum o fixade.

Tog med några linnekuddar hit för att göra det lite mysigt. Täcket är i linne från Hm, den randiga kudden lika så. Och den rostiga kommer börja säljas i butik och på hemsidan under denna vecka skulle jag tro.

Här är älven som jag nämnde på instagram igår. Vuxit upp här, fiskat här, flutit på badmadrasser långt ovanför den där bron och hela vägen ner hit igen. Simmat över till ön och hoppat från vassen – tagit mega många kvällsdopp o lika många morgondopp. Ätit frukostar här nere i min ensamhet.

Älven heter Ljungan och har det finaste guldiga vattnet som är kristallklart och hela älven har sandbotten. Så tacksam att jag fått växa upp med det här runt husknuten. Bästa jag vet är att gå ner hit ta ett dopp och sen promenera grusvägen upp till huset igen.

Vattnet är ännu finare ju längre ut man kommer och dyker man under med glasögon ser man hela magin.

Efter doppet promenerade jag längs grusvägen upp mot huset. I ett dike hittade jag denna bukett i ett ända fång.

Den fick följa med upp och åka i en gammal Kosta Boda vas.

När jag kom upp fanns en melon i köket. Meloner är lite coola tycker jag. Kolla på den, helt otroligt fin ju! Både utsidan o insidan.

Skar upp några skivor och provsmakade, lyckan när man har knackat sig fram till en krispig melon (!!).

Sen tog jag några skivor melon med mig ut i trädgården.
Nu ska jag gå ner och göra det samma, tror jag allt. Ska också koka ihop en frukost för så långt har jag inte kommit än.

En sista grej, lupiner alltså (!!) Vissa hatar dom för att dom tar över allt o sprider sig lätt – jag gillar dom!
Och du, tittar in senare med resultatet på gårdagens dammprojekt!

6

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam