Morgon med krispig vintersol

Imorse när jag vaknade fullkomligt vräkte vintersolen in genom fönstret, finns inget bättre sätt att vakna på om du frågar mig. Från trött till full av energi på nolltid – upp ur sängen, in i duschen och sen göra frukost. Ställer numer alltid klockan lite extra tidigt så att jag hinner med att dricka kaffet och äta frukosten hemma vid bordet, även en tidig morgon. Idag var en sån dag.

Var tvungen att knäppa av några bilder för det kändes så mycket vår!

Min samling kuddar är rätt fin ändå, jag som hela tiden sneglar efter ännu en haha. Får inte plats med någon fler, så den som kommer här näst får byta plats med någon som finns där nu…. Eller så får jag pressa in en till haha, många är ju dun o dom trycker man ju ihop när man lutar sig bakåt.

Både soffan och fönsterbrädan har fått många röda/rostiga detaljer, så fint när solen ligger på det röda.

Buketten på tavlan är nått att kopiera. Ser ut som röda nejlikor och någon form av eukalyptus. Är den en mimosa där i mitten också?

På soffbordet står tjugo nya röda tulpaner i iskallt vatten. Dom ser verkligen inte ut för någonting nu, men vänta bara!

Monsterans vara eller icke vara funderar jag på lite då o då. Den har hängt med mig så länge, så lite trist att byta ut den mot något att… Men är lite sugen på något som mer ”bygger” på höjden. Ska såklart sälja denna till nån som kommer ta väl hand om den ifall jag landar där – får nog stanna kvar en stund till. Skulle behöva stödja upp den lite mer tror jag och hälla åt den lite näring.

Efter morgonkaffet o frukosten, hoppade jag i mina nya röda Adidas sneakers och gick till butiken i vintersolen. En väldigt bra morgon och dagen som helhet var en bra dag. Första öppna dagen i butiken, så leveranser, prismärkning och på eftermiddagen satt jag med nästa beställning av det Italienska porslinen – dröjer ju tre månader innan jag får nytt, så nu måste den iväg, och det kommer bli ännu bättre nästa sväng!

Nu ska jag sova, hoppas på sol och en lika härlig torsdagsmorgon.

33

4 Comments

  • Så fantastiskt fin och inspirerande blogg! Vart kommer den fina svarta ljushängaren du har i fönstret från? ?

  • Hejhej! Vill också passa på att tacka för ljuvlig inspiration här på din finfina blogg. Det är alltid så roligt att se allt vackert! Undrar var glasvasen på fot till tulpanerna kommer ifrån? 🙂

  • Hej! Tack för en så fin och inspirerande blogg! Även jag gillar att måla om saker. Vilken fin färg på pall och ljusstakar! Vilken färg använder du, linoljefärg eller? Skulle jag få färgkod eller vad färgen heter? Tack på förhand.

  • Varifrån kommer din fantastiska mysiga och urfina matta?

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam