Morgonstund ?☕️✨

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Tittar in här innan jag lägger mig på kudden. Hoppas din helg varit fin. Jag umgicks med Sanna och Reidar hela helgen och vi badade på Lidingö och var på Djurgården. En fin första septemberhelg.

Imorse vaknade jag till regn och grå himmel, och jag kan nog inte komma på ett mysigare morgonväder. Chet Baker i bakgrunden, tända ljus medan man gör frukost.

Älskar när det regnar riktigt mycket, så att det smattrar på fönster och fönsterbleck. Mys! Mys!

Läste denna till frukost.

Ska lägga mig och läsa ut den nu så att jag kan hoppa in i en ny bok imorgon. Jag tycker att denna har varit bra, har liksom inte inte velat läsa den, men samtidigt skiljer den sig från vad jag vanligtvis brukar läsa. Det märks att Alexander är till åren och har levt ett innehållsrikt liv och kan mycket, för vissa ämnen i boken är bortom min kunskap – men det har ändå inte fått mig att lägga bort boken, så jag antar att den i slutändan kommer kvala in som en bra bok i min ögon.

Har andra boken i serien också, men är lite osäker om jag ska låta denna få bero en stund och läsa klart ”Innan floden tar oss” av Helena Thorfinn istället, innan jag ger mig in i nästa…

På köksbordet just nu, två tennljusstakar och en tennvas. Gillar orangefärg på ljus. Vet dock bara att dessa finns hos Ica Gåshaga på Lidingö, men borde ju finnas i andra butiker också? Måste reka!

I vasen har jag nyponrosor som blommat över. Just nu sparar jag på krutet i vaserna, tar mest det som finns i trädgården och något enstaka från mataffären. Längre fram kommer ju inget finnas o plocka ute, så jag passar på så länge det går.

Nu ska jag lägga mig o läsa! Hörs imorrn!

34

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam