Morotsblast & en magisk kopp!

Köpte stora knippen med morötter här i veckan och behöll blasten o satte i en glaskanna. Tydligen kan man göra god pesto på blasten när den börjar se lite tråkig ut, någon som testat det? Har ni nått recept? Väldigt fint iallafall, känns väldigt trädgårdslandigt.

I helgen ska jag börja med evighetsprojekt att sätta glas i det här fönsterpartiet. Femtio glasrutor ska sättas dit med hjälp av trälister som jag ska kapa till en o en. Kommer bli lite jobb, men galet stor skillnad när det är klart. Kommer bli fina reflektioner o så tror jag.

Den 10 juni kommer gänget från Midnatt o fotar lite hemma-hos till deras In Bed With, så då måste det ju vara klart tänker jag. Har väntat med rutorna sååå länge, men nu börjar tagget komma faktiskt. Allt får ta sin tid, det har ju funkat fint utan också…

Hittade den här fina koppen för en tjuga på loppis i Vasastan. Den är från Paradisverkstaden på Öland, kollade med dom som driver det nu och det är en gammal modell som inte görs längre – synd tycker jag, vill så gärna ha fler. Helt i min smak!

Diskhög, syrener i vas och frukost in le making imorse.

Just nu sitter jag i butiken och dricker kaffe, lyssnar på min Maggio-lista, ser regnet utanför fönstret och alla som springer Stockholm Marathon – vilka kämpar alltså! Blir sugen att anmäla mig på ett lopp… Får nog börja med en halvmara dock.

Alla sängkläder från Midnatt är i lager i butiken nu – äntligen! Varit slut så länge. Jag har det bruna!

Min dukning står sig än, en vecka senare. Bröd, citroner, olivolja, linneduk, blommor från blomlådorna utanför butiken och fint porslin, allt som behövs för att man ska må bra – gillar allt på det här bordet, o har nästan allt själv haha.

En favorit porslinsserie från Serax som heter Le Cadere. Så fin djup rödfärg <3

Mer färg vill man ju ha, visst?! Älskar det!

Känns underbart att få omge mig med så mycket färg o fina saker hela dagarna. Det här blir ju som mitt andra hem då jag spenderar onsdag-lördag här – både mitt hem o butiken går lite hand i hand stilmässigt – skillnaden är bara att jag inreder mycket med loppis hemma.

Vad har ni för er denna lördag då?
Efter stängning ska jag cykla hem o bara lägga mig i pyjamasen o läsa tror jag.

Ikväll ska jag och Sanna ge oss på att göra hamburgare, hon har köpt sötpotatispommes, gott bröd, chiliaioli o massa annat gotta som vi ska ha till. Jag kommer steka halloumi och ha i min istället för kött – ääääälskar halloumi! Äter det minst fem dagar i veckan numer hehe.

Nu ska jag sippa vidare på mitt kaffe o kolla på dom sista tappra. Ha en fin lördagkväll!

34

3 Comments

  • Titta plantbasedbythess stories idag på instagram så finns länk till blast-pesto ? från Nyhetsmorgon och köket imorse

  • Älskar älskar älskar din blogg!! Mår så gott och får en skön känsla i kroppen! Älskar särskilt dina frukostar ❤️

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam