När smakerna sitter

Hej! Tisdag och jag hade ställt min klocka på åtta för ovanlighetens skull, men jobbar två intensiva dagar nu sen bär det av till Gotland.

Idag stod frukost hemma i lugn o ro, morgonbad sen cykel till Hornstull och fotodag i studion hela resten av dagen. Idag fotar jag vaser till hemsidan, vaser som finns uppe redan, men som har alldeles för tråkiga bilder… Mycket viktigt att hela hemsidan känns inspirerande.

För att peppa upp mig på morgon har jag dom senaste dagarna tittat omkring mycket på pinterest och tumblr. Har en tumblr som jag uppdaterar väldigt sällan, men var väldigt aktiv för en tid sedan – så där hittar jag massa inspiration när jag scrollar igenom det jag sparat tidigare.

Den här frukosten åt jag häromdagen. Var en sån dag då kiwin, bananen och persikan var perfekt mogna så smakerna va helt galet goda!!

Sportbröd med herrgårdsost + tomat och samma fast med gurka, är det godaste jag vet nu när det kommer till mackor. Det ihop med kaffet och all frukt i kalla filen – magi!

En ny sak här hemma är en vinylspelare. Hade den i mitt rum i huset, så när jag var där blev jag peppad att börja lyssna på vinyl igen – så gick igenom mamma och pappas samlingar och hittade en del fina skivor på loppis – så den fick följa med hem hit.

Möblen den står på ska jag måla. Har inte bestämt mig om den bara ska bli vit eller om jag ska måla den i samma gula som jag har i köket… Piedestalen bredvid ska kanske bli röd, så kommer nog inte funka ihop…

Ser du den blå vasen där vid högtalarna? Hittade den för en tia. Känns väldigt Köpenhamn visst? Gillar detaljer i färg. Även nya champagnekupor som står där nere… Ska visa dom vid tillfälle.

Nu ska jag äta upp lunchen och sen fortsätta jobba.
Efter att alla bilder är tagna blir det ett till bad om det inte börjar åska. Ha en fin dag!

7

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam