Sänglinne från Frankrike

Måndag och en ny vecka – är du peppad? Jag är galet taggad! Imorgon ska jag göra årets jul på Tambur (!!) åka och inhandla julgranar, halm, äpplen, kål, kransar, kanelstänger, 10 meter grangirlang som ska sitta runt skyltfönstret, amaryllisar o hyacinter, pepparkakor rubbet! Ska spela julmusik och komma i stämning när jag pillar o fixar jul i butiken. Kanske har jag tid att fota processen lite så det kan bli ett inlägg, hade varit lite kul ju.

Är inte alls i julbubblan än, men imorgon kommer jag definitivt vara det! Kommer behöva kavla ut hela mig på inspiration o idéer för att det ska bli klart på en dag. Vanligtvis tar ju saker tid, men från en dag till en annan ska det det vara jul. phu!

Nåja. Vilar tankarna o hjärnan lite med att spana in min lördagsfrukost. Invigde mina franska pyjamasbyxor denna morgon. Bland det härligaste jag äger för stunden måste jag säga. Ska visa den karamellen i ett eget inlägg.

Två sorters paprika på sportbröd med ost och gräslök, är min nya dille. Så gott! Granatäppelkärnor i filen är också galet gott!

Jo, nu ska jag visa mina nya sängkläder i linne som jag babblade om igår. Titta på dessa godingar!! Dom kommer från Wacay.

Har haft randiga linnelakan från Hm Home tidigare, som varit randiga och liknat dessa litegrann. Men har alltid sneglat åt dom här…

Gillar ränderna så mycket på dessa. Det är 100% linne som odlas av en lokal bonde i ett distrikt i norra Frankrike som heter Millencourt-en-Ponthieu. Linnet odlas och används för att skapa en så här fin produkt <3

Fick en bild på bonden som odlar av Alexandra som jobbar på Wacay, sånt gillar man!

Älskar att både täcket o kudden har en kant som ramar in hela alltet så fint!
Ja det var det… Visst är dom fina?! Och det bästa av allt är att jag sover helt galet härligt i dom haha. Appropå sova är det precis vad jag ska göra nu för att ha all den energi jag behöver tills imorgon!

Jo en sista sak. Vad föredrar du, att jag bloggar på kvällen innan jag ska sova eller på morgonen? Hejsvejs!

33

9 Comments

 • Hej, så härlig inspo!! Var är det gröna fatet som du satt fast på fönsterkarmen ifrån? Coolt!

  • Hej! Tack! Det är ett litet brickbord från fyra grymma tjejer Navet heter deras designstudio. Säljer dom i butiken – sök på Navet så hittar du alla färger o storlekar. En superfin detalj, kul med färg ju!

 • Hej, så härlig inspo!! Var är det gröna fatet som du satt fast på fönsterkarmen ifrån? // Linda

 • Båda är mysigt :))) Älskar att titta in här. Så glad att Elsa tipsade.

 • Så fantastisk blogg du har! Fortsätt precis som du gjort med blandning av ditt privatliv, lite projekt samt inredning från ditt hem och butiken. Gillar när du lägger ut på kvällen så har man nått att längta till att läsa vid frukosten.

  Tänkte fråga vart ifrån den gula kudden är, som du har i sängen?

  • Tack!! o tack för feedback! Lite så jag tänkt också, älskar själv att titta in på bloggar vid frukosten o så tråkigt när inget nytt finns att läsa.. Men tänkt att det måste va tröttsamt o läsa ”nu ska jag sova, god natt” varje morgon haha, men kanske man inte tänker på det så mycket… Men glad att du gillar min mix av inlägg.

   Dom gula kuddarna, om du menar dom verkligt gula o inte dom ljus beige/gula – så är dom från Deijistudios! 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam