Nygammal spegel i hallen

Har haft en spegel liggandes under soffan i vardagsrummet sedan jag flyttade in i lägenheten för över två år sedan haha. Men nu har den äntligen funnit sin plats och så här i efterhand är den ju given.

Här har vi den!

Ovanför byrån i hallen skulle den hänga såklart. Vill ha två ljuslampetter på varsin sidan om spegeln på sikt, men har inte hittat dom än.

Förut hade jag Hilding planschen där spegeln är nu, men den passade ju fint här på sidan istället – den väggen har varit tom o tråkig tidigare, så blev två flugor i en smäll.

Älskar verkligen speglar – det skapas ett djup, nästan som ett fönster och ljuset sprids på olika sätt i rummen i och med speglarna och jag ser saker som jag inte skulle sett förut.

Till exempel den här vyn – den har jag inte sett förut. Allt är spegelvänt, badrummet är på andra sidan egentligen, men ganska härligt att ge ögat nått att jobba med.

Har du också massa spelar hemma?

Jag har totalt sju speglar om jag räknar med badrumsspegeln haha.

Den här spegeln jag precis hängt upp, köpte jag som ett av mina första loppisköp tror jag allt. Köpte den för över tio år sedan när jag bodde hemma. Då var den mintgrön, men jag målade om den till vit.

Får se om den ska vara vit eller om jag målar den i en annan färg på sikt. Inget är ju spikat i sten innan för mina väggar haha.

Nu ska jag ta med mig middagen över till min syster och så avslutar jag kvällen där med ett avsnitt av Husdrömmar och Hamilton. Fin kväll pårej! ✨

60

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam