Nytt år, men stilla framåt!

Har haft tre lugna första dagar på året. Fortsatt juldagslunk hos mig, vaknar, äter frukost o läser länge, sen får man liksom se vad dagen har att bjuda på. Vi har varit ett dygn i Sollefteå hela familjen och bott på hotell, badat och ätit gott – ett litet avbrott i en annars lång ledighet hemma i huset.

Många har slängt ut granen som jag förstått det på Instagram. Här hemma har vi kvar våran ett tag till. Är ju så mysigt med doften, stämningen den ger o så.

Känns som den här julen gick ganska fort och att vissa liksom snabbt röjer undan allt vi hållit på en hel månad, att skapa, julmyset, känns som det knappt hann bli juldagen innan granar rök o våren skulle fram haha. Där har ni inte mig. Jag känner samma här som jag känner när det ska snabb in i hösten efter sommaren – allt kommer, så jag stressar inte, passar istället på att nu njuta det sista av allt pynt, så att jag känner mig riktigt klar när jag plockar ihop.

Änglaspelets plingande, så rogivande och ibland stressande haha. Väljer mina tillfällen när jag tänder det – perfekt stämningen blev det när jag skulle slå in sista klapparna.

Ligga här i havet av kuddar med ljuset från granen och stearinljusen är bland det mysigaste med hela december. Älskar mörkret och julen i dom stunderna.

Vyn från sovrummet. I en månadstid har jag vaknat o somnat med den här vyn <3 Får se vad som tar plats där granen står efter julen.

Vare sig du städat undan julen eller gör som jag, tar det lugnt och njuter det sista av allt fint – så önskar jag dig en fin fredag och en trevlig helg!

49

1 Comment

  • Det ser ut att vara en sådan härlig julstämning hos dig! Man vill bara krypa in i bilden!
    Jag har kvar granen ett tag till, men plockar bort det mesta övriga. Mest för att jag tycker att det är skönt att ha det gjort när vardagen drar igång igen!
    Tycker pyntandet börjar tidigare och tidigare, varje år. Sätter man igång i oktober, ja då kanske man är lite less på juldagen. Men det tycker jag är lite synd…

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam