Nytt i badrummet + växtglädje!

Två saker som måste visas nu. Det första är dom här handkrämerna från Tangent TGC som jag fått testa. Säljer dom på Tambur för 200pix tuben. I julas var min favorit Fir men nu har det naturligt med våren som snart är här – blivit Tulip som favorit. Den är så smarrig!! Bara rena och riktiga ingredienser och så är det gjorda i Frankrike, bara det är ju värt ett köp. Så ett litet tips om du vill ha nått gott o bra!

En annan galet rolig sak är ju att mina palettblad vaknat till av ljuset och näringen.

Massa nya blad som kommit och som är på gång.

Hade två sticklingar som satt i en kruka. Men delad på dom till två och nu är jag inne på att knipsa en liten kvist a den högra och sätta i jord för att ha tre stycken. Har som tanke att dom ska få agera insynsskydd i mitt fönster.

En annan smarrig sak som fått flytta in i badrummet är denna ljuskopp. Direktlänk här. Så fin med den blåsta glasfinishen.

Du ska se när den är tänd…

Jo, dom finns inte bara som handkräm utan också som tvål. Även där är Tulip min favorit just nu…

Min badrumsbricka eller vad jag ska kalla det, hittade jag ute vid havet. Drivved med fin grå patina. Kul med sånt som man hittar ute i naturen, som får en så självklar funktion i ett modernt hem, vissa ser det som skräp, andra dvs jag, som ett riktigt bra fynd!

En sista litet nyhet. Denna lejongula urnan som jag tänker ska få fyllas med blommor från rabatten i bostadsföreningen eller vildvuxet grönt i sommar. Pallen ska jag måla eller testa att luta av så att den blir trären. Nån som testat att luta?

Det var det. I måndags och tisdags har jag haft rörmokare här som fixat vatten från badrummet in i köket, så nu har jag rinnande vatten i köket. Ett steg närmare!!

Nej, nu ska jag sova. Imorgon väntar en spännande dag, ska fota så visar jag!

2

2 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam