Nytt Italienskt porslin!

Höll nästan på glömma bort, skulle ju visa det nya Italienska porslinet! Så trött idag, efter en natt av kämpande med pollen. Hoppas denna natt blir mer harmonisk hehe. Imorgon väntar iallafall sovmorgon innan jag öppnar butiken vid 12, så oavsett lär jag vara mer utvilad än idag.

Men ja, nu är allt härligt porslin som vi köper in från Puglia i södra Italien, åter i lager. Allt vi hade tidigare är i lager plus en massa nytt fint! Det här är den andra beställningen vi gör – tredje beställningen ska vi påbörja om någon vecka, och då ska fler nyheter väljas ut. Finns hur mycket som helst att frossa i, färgkombinationer, former på kannor o skålar… Så kul!

Men nu kikar vi på vad som finns nu.

Här är en fullproppad bannerbild där man kan ana några nyheter. Tårtfat, fler färger på assietterna med ansikten på, en ny variant på stänk med meloner på och det orangefärgade stänket i ett mindre smörgåsfat.

In o se allt härligt här om du vill, eller så kommer du förbi butiken! Nu ska jag släcka ljusen o sova.

23

2 Comments

  • Hej! Detta kommer låta så tråkigt, är medveten om det. Men vill uppmärksamma dig på att inlägg som gör reklam för Tambur tydligt måste markeras som just reklam, trots att det är din egen verksamhet.
    Ha en bra dag!

    • Hej! Haha nejdå, förstår hur du tänker. Men jag äger inga procent av förtaget, på pappret är jag anställd som vem som helst, men vi är två som jobbar o då gör jag allt som en ”ägare” gör, men jag är inte ägare juridiskt. Har tänkt hur jag ska göra, och eftersom det inte är min egen verksamhet, känner jag inte att jag behöver märka inlägget med det. Ett sånt här inlägg är lika ok, som att Johanna Bradford eller vem som, tipsar om att ”Artilleriet” gjort nått fint nytt content. Trevlig helg! 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam