Nytt liv i gamla rummet

_MG_0022-17

 

Efter att jag flyttade blev mitt rum som jag hade innan jag flyttade, något helt annat. Men för en vecka sedan då jag var hemma så tog jag tag i ett lite sorgset rum och gjorde det fullt av liv igen. Vid sängen, hängde jag upp nya grejer på vajern, bild på någon flod nånstans i världen, en gammal kalender och ett bild ur ett inredningsmagasin som tilltalade mig.

 

_MG_0025-16

 

Vid spegeln fick ett glasstilleben ta plats med en röd ros från trädgården. Om sommaren ska det kännas enkelt i inredningen tycker jag. Precis så känns mitt rum, som ett sommarhus fast det bara är ett rum. Lite urdiskade glasflaskor som agerar stilleben med en ros och ett glas som får agera ljuskopp – behöver inte vara svårare att inreda.

 

_MG_0031-13

 

Min lilla hall som jag tycker så mycket om. Där gjorde jag inte så mycket mer än att ställa in en blompiedestal och en pionkvist. Kändes direkt när jag tog in några kvistar grönt att hela rummet fylldes med liv igen. Så himla enkelt men ändå så betydelsefullt för att man ska trivas.

0

Kommentera

Protected by WP Anti Spam