Om ditt o datt 🕊

Hej fredag! Tack för kommentarerna på föregående inlägg, det var härligt att få veta mer om hur er dag varit och blir så glad att ni gillar att titta in här. Såklart får man titta in utan att lämna avtryck, och jag blir så glad att jag kan ge er som läser nått, det är ju det jag vill, att ni ska vara med mig i myset och allt det fina som finns att njuta av i livet, och kan jag påverka så lite som att du som läser unnar dig själv lite extra mys, så är all tid jag lägger ner på bloggen värt det 🥰

Skulle önska att alla kunde lämna ett litet hjärta på inlägget du sist läst, för bara den lilla grejen, gör att jag ser att du varit inne o det driver mig såklart att fortsätta ge bloggen mer tid 🙌🏼

Igår sken solen som aldrig förr här i Stockholm. Jag var dock inne större delen av dagen hehe.

Var så fint ljus i lägenhet så jag bakade lite gotta och fotade alltsammans, fotade till flera andra inlägg också som kommer inom kort!

Igår skulle jag blogga om mina kulörer ju, men jag kunde inte hitta namnet på den gula jag har i köket o badrummet, så idag ska jag upp på vinden o rota bland färgburkar o se om jag kan hitta den 🙈

Sover numer tätt intill min favoritblomma. Kan nog inte ha för många av denna!

Såg den väldigt mycket i serien Mr Selfridge och nu också i Downton Abbey, så känns väldigt engelsk o det gillar ju jag förstås!

I en silverkruka från Svenskt Tenn (loppis givetvis) har jag en till.

En annan favorit är ju den här klövern – vårdar den ömt!

Avslutar detta något spretiga fredagsinlägg med två bilder jag hittade på Pinterest faktiskt. Det så knäppt när ens egna bilder dyker upp och så tänker jag åh kanske skulle ha så där… Men så är det ju mitt hem haha.

Men faktum är att jag kan inspireras av hur jag haft det tidigare, är ju snabb o göra om mest hela tiden, men ibland återskapar jag som jag haft tidigare för att jag inser att det ju var bättre, än som jag har det nu.

När jag såg den här bilden blev jag sugen att slänga på min blårutiga duk igen och så drömmer jag såklart om pioner – tänk att den tiden och mycket annat är framför oss ✨

En annan härlig tid är ju påsken! Alla fina påskliljor! Längtar också till morgnarna när solljuset hittar in i köket så att jag kan bjuda på fler frukost in le making bilder… Härligt o se lite köksstök, visst?! 😉

Om jag hittar färgburken kommer nog kulörinlägget ikväll.

Nu ska jag byta från pyjamas och gå ut i solen och njuta av en ledig fredag – en promenad runt Djurgården eller Skeppsholmen blir det. Ha en fin alla hjärtans dag o en go fredag nu! ✨

110

4 Comments

  • Vilka härliga bilder på vårljuset! Längtar efter flytt senare i år, då blir det till lägenhet med mycket mer ljusinsläpp än vad jag har nu. Ska gå loss på skira växter då, nu får jag nöja mig med lite mer rejäla växter som klarar av norrläget jag har i min nuvarande lägenhet.

    • Tack!! Va härligt med en flytt o se framemot, den känslan är så härlig!! Det gör du helt rätt i, skira växter + ny bostad kommer bli en oslagbar kombo! 🙂 Fin kväll pårej!

  • Tycker det är så fint med blå-vitrutiga duken, hemtrevligt! Och sista bilden är ju fantastisk!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam