På mitt soffbord

Tänkte vi skulle ta en närmare titt på soffbordet och vad som står ovan på det just nu.

Här gör jag nog om en gång i veckan. Soffbordet och matbordet är dom två platser som kräver förnyelse ofta, kanske för att damm lägger sig lättare på större ytor, eller så är det för att dom står så i fokus, att jag snabbt tröttnar på vad jag har där…

Hur som helst. På soffbordet hade jag massvis av magasin o böcker tidigare, innan jag byggde hyllan bakom soffan bland annat.

Men nu tycker jag mycket mer om att ha det lättare inrett här.

Hittade en påse med olika snäckor, på loppis, som jag slog till på. Blandade upp med koraller jag köpte på marknader i Paris. Så fint med snäckor på ett gammalt blåvitt Willow serveringsfat tycker jag.

Två ljusstakar i silver med mörkgula ljus från Indiska. Älskar höga ljus när dom står i par så här.

Istället för högar av böcker, har jag istället en bricka med bara några få böcker. Brickan stod mest o samlade damm i köket, så här fick den ett bättre syfte.

Plus att det är väldigt fiffigt att ha böckerna på en bricka, för då kan jag bara lyfta bort dom ifall jag behöver ytan till helgsnacks eller vad det nu kan vara. Bra va! 🙂

På böckerna står en skål från Marocko tror jag det var. Så fin med den gröna lite grova glasyren. Vill för övrigt frossa i gröna föremål nu, känns så vårigt!

Sen har jag en dekorativ glaskula också, bara för att den är fin o titta på!

Ja så ser det ut på soffbordet just nu.

Men snart vissnar blommorna, dammet lägger sig och jag städar, snittar nya blommor och grupperar om. Blir nog fint det med 🙂 Kan vara ett kul inslag här i bloggen, att få följa soffbordets ständiga förnyelse. Kanske inspirera det någon.

Fotade precis min skörd av loppisfynd som jag gjorde igår, kommer ett inlägg om det i morgon.
Önskar dig en fin torsdag!

36

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam