Påsklilja & Mimosa!

Torsdagkväll, vart försvann den här veckan tro? Än är den ju dock inte slut, vi har ju en hel härlig helg framför oss, men jag älskar ju veckodagarna, nått lugn i dom, fredagar är mys också, men då är det så mycket förväntan på helgen i luften o helgen är ju såklart bara härlig i sig, men den där vardagen… tror jag gillar den mer än jag tror. Vakna tidigt, frukost och sen ja, vardag.

Hur som. Idag jobbade jag för butikens räkning hemma vid datorn hela dagen så har faktiskt inte ens varit utanför dörren hehe. Imorgon blir det ändring på det – då ska det om appen gissar rätt, bli sol och jag tänkte nog gå Djurgården runt, det var över två veckor sedan sist.

Visst får man börja smyg-påska lite nu va?
Iallafall påskliljor o lite extra mycket gult – påsken är ju så galet kort så jag har börjat lite iallafall.

Så här vill jag ha min påskbukett – mimosa och påsklilja, så fin kombo!

Va tror du om orkidéer här bakom soffan?
Har inte riktigt släppt den tanken än, frågan är om det blir i olika lerkrukor eller jag kanske hittar några krukor som skiljer sig från lerkrukor för sånna har jag ju i alla fönster. Skulle kunna va fint med en kruka i korg? Eller nån blåvitmålad variant… Funderar vidare på den idén o ser va som finns på loppis.

Nu har alla böcker jag visade igår, fått komma upp på bokhyllan.
Började läsa Niceville imorse, som så många tipsade om – blev fast direkt haha! Så härligt skriven och känns som storyn kommer ta en med på härlig läsning.

Så efter några tyngre biografier bakom mig, ska det bli härligt med en roman till morgonkaffet, längtar lite nu faktiskt att få sätta mig o läsa här på kökssoffan med frukosten uppdukat o Ella sjungades i bakgrunden… Ska bara sova först ☺️

Eftersom jag suttit hemma framför en skärm mest hela dagen, har jag inte så mycket mer att berika er med idag. Nu klockan 00.00 släpps ny musik på Spotify, nått jag alltid stannar uppe o väntar på, visste ni nog inte om mig. Men det gör jag – ligger där på kudden o går igenom all musik o sparar till olika listor.

Vissa veckor kommer hela album av favoriter, andra veckor bara nån enstaka låt, det det det som gör det så spännande o vänta uppe! Så peppigt o fira in helgen med nya låtar ju!

Så nu ska jag borsta tänderna, och sen lägga mig på kudden o invänta den nya musiken. Imorgon blir en härlig dag känner jag – bra bok o frukost på morgon och en promenad runt Djurgården i solen o sen fredagsmys med Reidar o Sanna på kvällen! Hörs då 👋🏼✨

52

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam