Piontulpanens blomning

Höll på skriva måndag men det är ju tisdag! Så hej tisdag!

Igår då, då det var måndag, unnade jag mig en helt ledig dag efter en vecka med jobb tisdag till söndag. Så jag köpte nya blommor, hade tvättstuga, städade och bonade. Härlig att mjukstarta veckan så.

Denna vecka är min jobba hemma vecka. Mail, fixa hemma, skapa blogginlägg och sånt kreativt o härligt. Ska bland annat se till o baka lite madeleinekakor denna vecka. Också sugen att baka ett bananbröd, har aldrig gjort det men vet efter många bitar bananbröd i Paris, att det är väldigt gott!

Måste ju uppdatera och visa hur fin piontulpanerna blev när dom slog ut.

Satte två på en hylla i köket också. Älskar förövrigt sånna här små vaser i tenn.

Denna vecka har jag nått annat på köksbordet, men det visar jag under veckans gång. I köket fick det hamna ett fång med piontulpaner denna vecka.

Häromdagen när jag satt hemma o jobbade hade jag dagen innan köpt med mig en Italiensk mazarin med kardemumma ifrån Gunnarssons på Götgatan.

Lite gotta gör ju att man kan jobba koncentrerat o pepp, en stund extra!

Serverat på ett litet fat jag fyndade för en femma. Så fin form o perfekt storlek för det lilla.

Idag har jag fotat för det var så fint ljus, varit barnvakt och tagit en sväng förbi en loppis. Hittade två fina vinglas, en bok och ett par byxor.

Nu ska jag slänga ihop lite middag och så blir det några avsnitt av Downton Abbey. Ska sammanställa ett inlägg om mina favoritfilmer/serier, kanske har du missat nått guldkorn.

Jag har via Pinterest hittat till massa gamla filmer med fina interiörer som jag helt missat, tillexempel – The Dreamers, Under The Tuscan Sun, You’ve Got Mail, Something’s Gotta Give, för att nämna några. Har inte sett någon av dom så kan inte rekommendera dom, men verkar vara väldigt fin interiör!

Du får gärna ge mig tips på filmer likande dessa, hade ju missat serierna Downton Abbey och Selfridge, så kanske har jag fler sånna också som jag missat. Hit me!

43

4 Comments

    • Har missat flera säsonger av Badhotellet, så borde ge mig på det igen! :)) Mad Men såg jag några säsonger när det var som mest på tapeten, men såg aldrig klart, kanske borde se om…

  • Hannah och hennes systrar (också för Diane Wiests karaktär, hennes kläder!) Green card, Somethings gotta give och You’ve got mail. Alla dessa har jag sett oräkneliga gånger – härliga interiörer 😊

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam