Riddarsporre 💙

Sitter på kökssoffan och äter upp min fil när jag skriver det här, solen skiner in i hela lägenheten, utanför fönstret är det sådär varmt så att luften blir disig, himlen är ljusblå som det är en riktigt fin sommardag.

Hade du en fin midsommar igår? Min var annorlunda men det är okej det med.

Jag ju förkyld, så istället för att fira ihop med familjen, åker vi hem nästa vecka, då jag förhoppningsvis är frisk. Så igår satt jag hemma och jobbade hela dagen med mitt änsålänge hemliga projekt, vid 19-tiden gick jag en promenad runt Sjöstan i kvällssolen (älskar den promenaden, är nästan som att gå runt Seine ❣️) och sen blev det hämtmat på filt i trädgården med Sanna och Reidar.

Så det blev en annorlunda men finfin midsommar.

Babblar alltid om hur mycket jag älskar att göra om i det lilla lite varje vecka. Flytta runt kuddarna, sakerna på soffbordet, göra nya stilleben o så vidare.

Nu har den stora daggvasen fått ge plats åt en smalare vas och lite andra småsaker i ett stilleben.

Finaste sommarblomman! Riddarsporre! Köpte på torget för 20kr/st, tyckte jag ändå var bra pris för en så fin blomma – stod i en vecka gjorde den också!

Fint med det blåa och gröna mot alla blåvita tallrikar 💙🍃

Har ju länge haft en stor grön fluffig bukett här i hörnet i daggvasen, men nu kan jag nog inte tänka mig att ha annat än spretiga riddarsporrar, en tid framåt…

Daggvasen är ju kanske den lyxigaste vasen jag äger, men också den största haha. Lite väl stor för min lägenhet på 43 kvm menmen… Den är ju fin utan blommor också, så nu står den på min Marshall.

På vinden hittade jag den här kudden som jag köpte på loppis i höstas. Tror att jag har testat att ha den här tidigare, men då fick det bli en likadan fast i grönt som jag köpte på samma loppis.

Men nu när jag testade den röda igen känns den så rätt. Passar så fint ihop med den randiga kudden och med lerkrukorna… Kan det vara det krispiga sommarljuset som gör att det känns rätt denna gång?

Midsommardagen, va ska här göras då? Ingen aning faktiskt.

Är galet sugen att ta ett dopp, men vill samtidigt bli fort frisk, så kanske bör jag vänta med det och ta igen alla missade dopp i nästa vecka när jag får bada i min älskade älv igen!!!

Nåja, kommer nog på nått o göra! Go midsommardag pårej!!

55

10 Comments

  • Fint inlägg o hoppas du snart är friskt 💙 Stanna inne så du inte sprider smittan vidare, alltså inga promenader när du har förkylningssymtom ❤️

    • Tack!! Ja nu är jag frisk sen 5 dagar tillbaka och testat mig mot Covid-19 och det var negativt. Så nu åker jag upp till Norrland och njuter av allt detta ❤️ Trevlig helg!

  • Blir så glad när jag ser dina bilder, du har så fint! Blir sugen på en liknande vägg med tallrikarna att ha i vår stuga. Hoppas att du är frisk nu!

    • Åh va kul!! Ja men tycker verkligen du ska satsa på en sån vägg. fint kompliment till tavelväggar o så som man ofta har 🙂 Behöver ju inte alls bli ”hemma hos farmor” i känslan om du förstår va jag menar 😉 Tack! Är frisk nu! 🙂 Trevlig helg!

  • Lite störigt är det att titta in här och det inte har uppdateras på så många dagar. Ett ilandsproblem jag vet och inte menat illa på något sätt utan mer som feedback Jag kan ju ge upp och strunta i denna blogg….men det är sååå fina inlägg de som kommer…men lite tråkigt är det allt 🙈❤🧡❤

    • Tycker Sebastian har varit tydlig med att han inte försörjer sig på bloggen och att inlägg kommer när inspiration och lust till dem finns. För mig är det vad som gör bloggen rätt unik, att man får något med hög kvalitet utan att översköljas av sponsrade inlägg. Tror inte folk menar illa med sådana där kommentarer men det låter verkligen så otroligt uppfodrande, även om det paketeras ihop med gulliga emojis. Jag tänker att man bara tyst för sig själv kan konstatera att inget nytt inlägg har kommit och sedan gå vidare med sin dag.

  • I just started my blog a few months ago and discovered this site just two weeks now, and wow…So grateful for you. Thanks for the post. awesome.. Gilligan Gardy Bohannon

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam