Rolig dag på jobbet!

Onsdag o lill-lördag!!
Idag har jag haft en kreativ o härlig dag faktiskt. Börjad morgonen vid 7-tiden så att jag skulle hinna läsa o äta frukost i lugn o ro innan jag skulle iväg o köpa snittblommor till butiken vid 9-tiden.

Det ösregnade, men det stoppade inte mig om vi säger så! Köpte härliga olivkvistar, gullris som jag nu lärt mig att det heter, det gula jag har i vaserna i kök o vardagsrum just nu – efter blomköp cyklade jag till butiken med allt o sen iväg till grannar i området för att köpa härlig rekvisita som jag använder i skyltningen, så som tomater, lökar, citroner, päron, äpplen, färska kryddor o sånt.

Slog mig när jag höll på idag, att jag verkligen älskar det – att vara i min egen bubbla, spela min musik, ha tillgång till massa fina saker att skapa miljöer med, städa och gruppera om, fixa i skyltfönstret, göra en ny dukning, möblera om, fixa med blommor – ja skapa en helt ny utställning, det älskar jag!! Vid 17-tiden cyklade jag hem med trötta ben, men glad för att jag får göra det jag älskar 🙌🏼

Nu kör vi tvära kast o stiger rätt in i mitt badrum – inte så många bloggare som bloggar om badrummen haha, men mitt är ju mer ett rum än badrum så jag bjuder gärna in er hit!

Här inne är det ständig förändring. Nu har jag ett par fina gardiner som legat på hyllan alldeles för länge, som jag har lagt fram nu på tvättstället ihop om att jag ska få upp dom här vid fönstret nämligen.

Tror det kan bli hur mysigt som helst!

Mitt fikonträd har stormtrivts här, knappts så jag fick plats o duscha här ett tag hehe. Men nu har jag styrt om grenarna mot den kaklade väggen, så nu är nog både fikonet o jag nöjda.

Ser du eukalyptusen? Fick ju inpso via pinterest som jag bloggade om. Nu doftar det eukalyptus varje gång jag duschar o det är ju en härlig doft 🥰

På tvättstället står ett fång med anemoner i en blå härlig vas som jag gillar väldigt mycket – loppisfyndad o utan någon särskild stämpel, det är nog bland dom finaste fynden jag har här hemma, dom som man inte har en blekaste var dom kommer ifrån men som ändå verkar vara skapade av någon helt otroligt duktig person…

Blått o gult är temat i badrummet just nu.

Medicinskåpet som på sikt hänger löst, men som jag såklart också älskar. Här hamnar en massa saker i olika stilleben då och då. Sen kan jag gå hit o hämta saker till andra stillben om så behövs.

Sa ju igår att jag va sugen på att ha en massa gamla oljemålningar i vardagsrummet och hade helt glömt bort att jag har en som jag tycker är så fin här inne – ser du den där ovanpå skåpet med blå blommor? Den får nog ta plats i samlingen oljemålningar sedan.

På min morfars gamla pall finns lite härliga produkter o pärlhyacinter. Trodde inte att dom höll så länge som dom gör, överraskande o glädjande! Fint att dom matchar mina pyjamasbyxor i sin blåa färg 💙

Har du haft en bra onsdag? Har du nått skoj o berätta?

Nu ska jag lägga mig i dom där magiska sängkläderna som jag lovade o visa. Har inte fotat än hur dom blev vi i sängen, men alltså… jag sover som en gud! Är van vid linne men detta är bomull, en helt otrolig bomull, aldrig känt på nått liknande.

Ska visa i minst ett inlägg haha. Under tiden kan du hos Noy Road som tillverkar dom. Sängkläderna är ju gjorda av regnvatten, solenergi och färgade av naturliga material, men det sa jag sist med. Nåja. Så nöjd bara så jag blir salig 🥳

50

5 Comments

  • Alla behöver väl lite badrumsinspo! Tycker verkligen om din blogg och det är härligt att få så mycket positiva vibbar i dessa galna tider. Helt tokig jobbonsdag för min del med förebyggande åtgärder om vi blir sjuka här på jobbet. Så hemma försökte jag landa genom att vattna alla mina växter och pyssla med dom och så, phu, andas! 💚🧡🌱🌼🌿

    • Vad härligt o höra!! 💚 Låter som du är förberedd då o det är ju bra!! :)) Härlig avkoppling o hålla på med blommorna, fick äntligen till o plantera om o ge ny jord till sticklingar o växter igår, så härligt att hålla på o sen är det bara o vänta o se ifall dom trivs o blir hur stora som helst… 💚 Ha en fin kväll! Tack för att jag fick en liten inblick i ditt liv!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam