Rolig start på veckan!

Tisdag. Igår var en så rolig dag. Jag hade Lina och Jill över för ett hemma hos-reportage. Mitt första och så kul att göra det med just dom. Bilderna kommer upp på Alcros blogg i nästa vecka skulle jag tro, sen får vi se om dom kommer med i något nummer av Elle eller Plaza. Oavsett, så kul att se sitt hem i någons annans kamera. Extra kul nu när jag målat om också, inte lärt känna min färg ännu, men när jag såg den på bilderna igår så känner jag i hela kroppen att det blev rätt.

Min stora gröna växt här är en rumslind. Helt otroligt fin växt om du frågar mig. Köpte den som en liten tunn sak och den höll på att stryka med när den tappade alla blad o blev riktigt ledsen för något år sedan. Men då gav jag den ny jord och började vaka över den. Och med tiden repade den sig och började växa sig större o större.

Till slut gav jag den en stor lerkruka och massa ny jord – en chansning, för någons rumslind hade dött då den omplanterades… Men min klarade sig turligt nog och den stormtrivs i den stora krukan. Nu när vi fått ljuset tillbaka har den fått massa nya blad (!!).

På Rosendal för några helger sedan, köpte jag årets första pelargon. Det är alltid ett vårtecken!

Mina fikonträd känner också våren i sig och har slagit hur många nya blad som helst. Gillas!

Ledigt måndag och tisdag. Viker tvätt och bäddar rent med vårsolen som lyser upp hela lägenheten!! Nu är det mars och allt härligt är framför oss – blir lyrisk av den tanken! Äntligen solkatter och solbad i lägenheten. Vi klarade mörkret! Och 31 mars är det sommartid.

Idag ska jag bläddra ikapp några tidningar jag inte hunnit med. Bland annat denna. Såg att ännu ett nytt nummer av Elle Danmark finns ute nu – ska leta efter det hos Papercut på Götgatan senare idag. Ska också ta mig en promenad till Adlibris och se om jag kan lägga vantarna på Alex Schulmans bok, på bokrean.

Ska även ta en promenad runt Skeppsholmen. Har bara målat, renoverat och fixat i lägenheten dom senaste två veckorna, så ska bli skönt att komma ut!

Men först ska jag göra klart några bilder till butiken. Hoppas du får en härlig tisdag!

32

2 Comments

  • Hej!
    Vilken fin blogg du har! Mycket som man blir nyfiken på :-). Vad har du för soffa t ex?
    Bästa hälsningar
    Maria

    • Hej! Tack vad glad jag blir! 🙂 Det är Karlstad soffan från IKEA med ett tyg i linne från Bemz. Så bra med en soffa som är 205cm tycker jag, finns inte många… Ha det gott!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam