Så där, tillbaka nu!

Äntligen är jag tillbaka! Ska aldrig glömma min kameraladdare igen (!!). Så frustrerande att inte kunna fota när tillfälle uppkommer. Som tur är går postgången väldigt fort. Postades i torsdags och framme hos mig redan fredag eftermiddag. Hallelulja!

Så här såg det ut imorse när jag åt min frukost.

Klyftad blodapelsin tillhör nu det obligatoriska på min bricka hehe… Så gått så svårt att inte ha på varenda bricka känner jag.

Slut på fil så idag blev det en fruktyoghurt istället. Granola från Pauluns. Gillar den med hasselnötter o dadlar, bra tugg i den. Banan, kiwi och jordgubb. Och solroskärnor.

En grön och en röd tomat fick vara pålägg på knäcket idag. Den gröna är krispig och smakar lite fräschare eller hur jag ska förklara det. Är det så att den gröna är en omogen tomat? Eller har jag fått det om bakfoten?

God är den iallafall.

Inhandlat lite nya växter. Behövde gröna växter som livar upp lite.

Min fiolfikus som jag köpte när jag flyttade till Stockholm, har fått flytta tillbaka till mig igen, ifrån Norr. Hade inte plats i förra lägenheten, så både den och min monstera fick flytta. Men nu är båda tillbaka här igen. Känns bra.

Höll på att åka o köpa nått stort, dyrt o grönt… Men så insåg jag att jag redan hade stora gröna växter ju. Så dumt man kan tänka ibland.

Idag och hela den här veckan har varit fullspäckad. Och idag var inget undantag. Så åt min frukost o lotsades att jag hade hela dagen på mig, fast jag i själva verket hade bråttom till ett möte…

Men njuter hellre av frukosten och får klä på mig i illfart o kanske små springa till tunnelbanan 🙂 Man återhämtar ju sig på vägen till målet tänker jag…

Och målet var Straight. Skulle få se sakerna som jag ska vara med och styla produktbilderna till imorgon söndag. Helt nya produkter som kommer visas på designveckan i februari. Får inte visa nått än men det är så fint!

Efter mötet tog jag tunnelbanan tillbaka från Vasastan till Söder och öppnade butiken.

Tände upp alla ljus och kom i skön helgstämning. Spelade massa härlig musik och hade det väldigt gröttigt faktiskt. Lördagar är ju favoriten, alla är i helgstämning o har planer inför kvällen som pirrar inom dom… Även jag har planer som jag längtar lite till…

Nya prints från Liljeberg finns i butiken o snart på webben också! Riktiga fjärilar o insekter som är fotade med macro så bilderna blir knivskarpa.

Nya ljuskoppar också! Lejongula är en favorit!

Ljus, massa blommor, härlig musik i form av Sabina Dumba, Seinabo Sey, Ji Nilsson, NONONO, Kent o många fler…

Det var det. Nu ska jag ringa o beställa burgare o sen blir det serier!

Imorgon är det fotografering från kl 11 på Scandic Anglais vid Stureplan. Ska bli så spännande, kul o nervöst. Första ”stylingen” jag gör utanför mitt hem, butiken och mina föräldrars hem… Men det kommer gå finnemang.

Tar med kameran! Fin helg pårej!

0

4 Comments

  • Är det randiga påslakanet från HM Home? Jag fingrade på något liknande förra veckan men köpte aldrig trots rea och nu när jag ser dessa bilderna tror jag att jag ångrar mig.. :’)

    • Precis! Från Hm Home, kollade deras webb men kunde inte hitta det så osäker om det finns kvar faktiskt… Men super fint! 🙂

  • Hej!
    Är nyfiken på vad printen från Liljeberg kommer kosta, och när dom kommer upp på hemsidan?

    • Hej! Dom kommer upp imorgon. Kommer kosta från 200-300kr.

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam