Så här dukar jag i Påsk 🐇

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Fredag och solen skiner! Vilket väder Stockholm har bjudits på och det verkar som det ska hålla i sig hela nästa vecka med. Nu kommer våren, jag känner det!!

Igår visar jag mitt påskjobb jag har gjort ihop med Cervera. Det var bland det roligaste jag har gjort hittills! Allt med det här jobbet var kul – vi kikar närmare!

Förra året började jag fira påsk på riktigt med pynt o allt.

Tidigare har påsken mest varit nått som kommit o gått lika fort. Men nu är jag så pepp långt innan o njuter när påsken väl är här o all god mat o hopp om våren o allt härligt som är ikring den här tiden.

Fick äran att skapa en påskdukning för Cervera och så här blev den!

Dukade upp för fyra med vita krispiga Swedish Grace tallrikar från Rörstrand som firar 90 år och har dekorerat denna klassiker med guldkant! Har ätit på dessa varje kväll nu sen jag fick dom i handen 😍

Mina loppisfyndade bestik från Frankrike passade fint ihop!

Dom här glasen såg jag direkt att jag skulle älska! Supertunna och med den finaste snirkliga foten. Kallt vitt vin i dessa, alltså det va så gott!!!

Mitt på bordet i min favoritvas hade jag två buntar med påskliljor från torget.

Sill, gravadlax och en supergod dunderenkel paj med riven västerbottenost och fyllning med skivade tomater och persilja ovanpå + lite krispiga sparrisar!

Till påsk tycker jag att det mesta av maten ska vara kall. Så gott tycker jag! Vattnas i munnen nu när jag tänker på gravlaxen… Och potatissallad hade jag inte med här, men det är ju också så galet gott!

Jag hade kokpotatis till löksillen och laxen.

Och den hade jag i den här fina skålen i Willow serien. Älskar ju den serien, och köper nästan alltid när jag hittar på loppis, men en sån här skål i den här perfekta storleken har jag inte sprungit på, men det finns på Cervera.

I påsk om mina föräldrar kommer hit som det var tänkt, ska jag köra en exakt sån här middagsuppsättning. Längtar nu! Är så pepp på påskmyset och vi genast sätta igång och pynta.

Häromdagen köpte jag ljusgula och lila ljus, den kombinationen är så fin ihop! Kommer bli super här på bordet o mest överallt för den delen! Köpte på Ica Home om nån undrar.

Nu är det fredagkväll och jag har kommit hem från springrunda för en liten stund sedan. Nu blir det middag med Reidar och Sanna och fredagsmys som Reidar längtar hela veckorna efter, för då sitter vi alla tre uppe till sent o ser på sånt som alla kan se o det är ju mys för alla! Fin fredagkväll pårej! 👋🏼

46

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam