Senaste inköpen!

Hej! Nu ska vi kolla på mina senaste secondhandköp. Bilden jag publicerade i förrgår kväll, det fina köket från Provence du vet? Såg den innan jag skulle ut på seconhandrunda. Så när jag hittade dom här kannorna bredvid varandra för 50 kr/styck, slog jag till. Dom känns franska och andas väldigt mycket det där köket på bilden. Kommer sitta som en smäck i mitt kommande kök. Ska prata mer om mitt kök i ett inlägg snart.

Nu kollar vi vidare!

Hintade dom här på instastories. Två ljusstakar som liknar trädstammar i glas. 20kr/styck. Som hittat! Ljusstakar i glas – min nya grej! Så fint. Behöver inte vara mässing eller tenn, blir så krispigt o fint när dom är i glas tycker jag.

Två smörgås fat för 6kr/styck med fint blåprickigt mönster. Passar prima på frukostbrickan!

Stor emaljkanna från Ikea, hittad på Röda korset för 60 kr. Tänker att den kan bli fin med ett stort fång lupiner eller syren. Va tror du? Passar den inte här i stan, tar jag den till mamma och pappa i Norrland.

En liten diamat som kan ligga o bara glimma lite fint. Den landade vi sängen ibland mina växter.

Blåmönstrad skål med lock för 20 kronor. Det hade gått en liten bit ur den men för 20 kronor kan man ju utan problem vända den sidan så man inte ser.

Två besticklådor. Den översta tar jag till butiken för att skylta våra Gense bestick. Den andra behåller jag här hemma. 20 kr/styck.

Liten ljusstake för 20 kronor.

Kapsylöppnare för 20 kronor i formen av en fågel. Varför inte tänkte jag?

Två uppläggningsfat för 20 kr/styck och 6 stycken serveringar för 40 kronor tror jag allt.

Och till sist denna blåa fina krukan som jag efteråt såg på en instastories att Atelier September i köpenhamn hade sin gräslök i. Så den kanske får flytta in i köket när det står färdigt. Vi får se. Gav 20 kronor för den också.

9

3 Comments

  • men wow wow wow wow, helt dödskär i din blogg dina bilder din känsla för allt de vackra i livet!!! men du, vart har du secondhandshoppat? TIPSA MIG, snälla.

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam