Senaste inköpen

_MG_0016-5

 

Är på ikea var och varannan dag nu mer, så mycket som ska fixas och köpas inför flytten och att gå omkring i ikea är bland det bästa jag vet, och att sen få gå där ifrån med nya fina saker, ja de är ännu bättre.

 

Sist jag var där fick det följa med två gråa handdukar som ska få ta plats i badrummet, samt två små vita som är utmärkta att använda när jag tvättar ansiktet på kvällarna.

 

 

8

 

 

Sen som vanligt när jag är på ikea så besöker jag fyndhörnan (ibland börjar jag i fyndhörnan för att säkra att jag inte går miste om något fynd), hur som helst, där hittade jag den här platsgranen. Har länge tittat på den men efter som jag bor i Sundsvall, och här har vi nära till skogen, har det inte varit aktuellt att köpa en platsgran för en ett par hundringar. Men den här kostade bara 55 kronor så den fick följa med hem. Kan bli toppen till jul i nya lägenheten (pirr i magen, längtar tills jag kan julpynta!).

 

Köpte även ett väggfäste för tvn till vardagsrummet. Vi ska ha upp tv på väggen för att göra så att tvn inte står i rummets fokus. Får man upp tvn, har en bänk under med blommor, tidningar/böcker och kanske några tavlor på sidan om, blir tvn inte i fokus. Vad jag menar med fokus är att tvn inte är rummets viktigaste del utan den är bara en del i ett stort sammanhang, och det här sammanhanget är då lägenhetens vardagsrum.

 

Kan avslöja att jag idag också var iväg en sväng till ikea och fyndade… men det får ni se en annan dag 🙂

0

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam