Senaste loppisskörden 🌻

Halloj! Sitter här vid köksbordet o knappar på tangenterna precis i detta nu – lovade o visa loppisfynden från i förrgår så nu tar vi o kikar på det tycker jag!

Här har vi den ”lilla” skörden som var rätt så stor i mått o tygd.

Vi börjar med detta! Ett italienskt fat, sånna där som jag är så svag för.

Ser nästan ut som det är chilis målade längs med kanterna. Fint med en pasta eller så här, med massa härliga grönsaker – kommer bli toppen till all sommarmat.

En tavla utan ram med vitsippor på! Älskar handmålade tavlor med blomstermotiv och köper väldigt ofta när jag hittar i rätt färg o med en blomma jag gillar givetvis 🖼

En tennskål som är tung! Letat ett tag men ofta lite dyra och jag har mest velat ha för att jag tycker dom är fina, inte riktigt vetat vad jag ska ha den till, men nu när den kostade en tjuga va det inget o diskutera.

När jag kom hem insåg jag att det blir väldigt fint med tomater i så nu står den på marmorbänken i köket bland all annat grönt där, med en massa olika tomater i 🍅

En stor fin urna som jag såg dirket när jag kom in på loppisen! Satt ingen prislapp på den, så jag frågade i kassan och fick den för 35kr! Sannerligen ett kap!

Har aldrig sett någon så här stor förut, kommer få bo här på bordet nu ett tag med solrosor o annat härligt!! Så nöjd!!

Igår hoppade jag ju på cyklen efter att jag skrivit här inne – med siktet på Stadsmissonen för nya böcker. Har läst nästan alla jag har, vissa sparar jag för att jag inte är i rätt mode att läsa om just det ämnet nu.

Hittade iallafall dessa godingar! Stadmissonen på Hornsgatan hade 2 för 1 så blev hela 6 pocket för 60kr. Många tipsar i Dm på Instagram att jag ska börja läsa Niceville, den ska vara himla bra tydligen, så den blir jag ju sugen på nu….

Också pepp på Obamas bok, den om Monica Z och Malala. Så härligt att ha många böcker att se framemot nu! Älskar o köpa pocket på secondhand, finns nått härligt i att stå o leta där o inte veta vad man kommer hitta…

Dagens jobba-hemma-outfit! Bekväma jeans o en slapp t-shirt! Aaah!

Sa att jag köpte gula blockljus, det gjorde jag hos Lagerhaus. Dom har dessa i en mörkare gul och så har dom ljusgula, så fina båda två. 100% stearin!

Disken efter dagens jobb haha. Har fotat ett påskjobb som jag blev så nöjd med!! Lagade en smarrig Västerbottenostpaj, hade massa annat gott till, krispigt vitt vin osv. Kommer kopiera allt rakt av till påsk när mina föräldrar kommer hit, då ska dom få uppleva de jag skickade på bild till dom idag haha.

Dags o släcka ljusen o inta kudden nu! Sover i nya helt otroliga sängkläder! Dom görs i Indien av regnvatten, solenergi o med minsta möjliga påverkan på miljön det bara går. Men jag kommer visa o prata om dom i ett annat inlägg. För dom är inte bara sköna, också galet fina! Hörs imorrn 👋🏼

41

2 Comments

  • Känns som vi har lika smak i böcker. Ska precis börja läsa nyinköpta Bokhandeln på Riverside 😍
    Dina inlägg är så fina & naturliga. Fortsätt med din varma värld ❤️

    • Va härligt! Ja mycket biografier om intressanta personer och så strössla med lite härlig feelgood! ☺️
      Tack vad glad jag blir! 🙌🏼❣️ Trevlig helg!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam