Septemberlördag 🌧

Lördag i september. Ligger på dagbädden och har precis avslutat frukosten. Ute regnar det och ska göra så hela helgen, inte mig emot alls. Älskar dom morgnarna när det regnar och jag kan sitta inne med tända ljus, äta frukost och lyssna både till regn och Chet Baker, medan jag läser.

Idag var en sån morgon. Tända ljus som ger ett varmt och ombonat sken i hela lägenheten, och att då gosa in sig i pyjamasen, dricka varmt kaffe och ha en bok att försvinna i… Älskar det!

Frukosten ser ut som mina så många frukostar förut.

Just nu är det vindruvor och blåbär som är återkommande i filen, sen varierar jag mellan mango, jordgubbar och persikor. Galet gott! Blåbären är frysta så dom håller filen kall under frukosten.

Det blev den här boken jag började läsa. Har haft den länge i hyllan. Tycker den är riktigt bra hittills. Har andra boken med, så hoppar ni till den direkt efter tror jag allt.

Köpte några små solrosor i mataffären häromdagen, men annars är det mest det som finns i trädgården. Rosblad är så gröna o fina.

En kaffe eller tekopp för den delen, som jag köpte i Malmö.

Det var min lördagmorgon. Hoppas du också haft en mysig morgon!

Lovade ju att en massa saker skulle upp på min Mosebacke Loppis, och det kommer hur mycket som helst – är nog därför det inte kommit upp, för jag vet inte vart jag ska börja. Men det kommer att dyka upp här i dagarna, kanske redan idag, vi får se. Du får hålla utkik för det är mycket fint!

Nu ska jag se vad jag ska hitta på, kanske fortsätta läsa, eller kanske lägga upp på loppissidan dårå… eller så ska jag ge mig ut i regnet o hitta på nått. Ha en fin lördag iallafall! 🌧

46

1 Comment

  • Kunsten å høre hjerteslag er bra og den neste er også verd å lese!
    Jeg har også bøker som har stått lenge i bokhylla og føler at noen ganger velger bøkene meg. At de passer så godt å lese akkurat nå! Linda Olsson sin «I skymningen sjunger kontrasten» sto i hylla og ventet noen år før jeg leste den for et par uker siden. Helt perfekt.
    Takk for at du deler ditt hjem og liv i bloggen!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam