Sista amaryllisarna & lite planer…

Är du klar med julen? Om inte så kommer här min bukett som jag hade på bordet när jag hoppade på tåget upp hit till huset. Kan nog ha varit en av julens finaste – en bra mix av amaryllisar med några buxbomkvistar, simpelt men så juligt o fint.

Färgade ljus är så fint tycker jag. Dom röda är en favorit – nu när jag kommer hem o ska göra vår tänker jag mig nog gula, blåa och kanske några som är beige om jag kan hitta…

Polkaamaryllisen den är fin den! Och jisses va många polkagrisar jag ätit i jul haha.

Patiens och änglaspel, kommer nog sakna det myset lite. Men tända-ljus-myset kommer nog fortsätta även efter jul.

Den fina ljusmanschetten från Svensk tenn åker fram vid jul eller högtider, känns väldigt festlig.

Årets sista bild på julgranen! Undra hur den ser ut efter två veckor… Längtar inte tills jag ska kasta ut den.

Skulle ju berätta om alla mina planer för lägenheten om jag vann en auktion. Den auktionen spårade fullständigt i pris haha. Skulle köpa ett stort fint vitrinskåp nämligen – ska göra om lite kring matdelen i lägenheten.

Mitt lilla gråa skåp ska säljas och där skåpet o granen står ska snart ett stort vitrinskåp ta plats, med luckor med glas så att allt mitt porslin, kristallglas o allt jag har i mina skåp ska synas. Kommer bli toppen tror jag!

Det skåpet jag ville ha rusade i pris och nu såg jag att det var uppe för försäljning på nytt, men har gett upp det skåpet och istället hittat ett annat som kommer bli ännu bättre. Ska se om jag kan köpa det idag – så ska jag berätta o visa mer så klart.

Mitt gråa skåp är så fint och jag skulle så gärna ha det kvar också, men tycker det är så tråkigt att allt jag har i detta skåp inte får synas. Det är inte saker som ska vara gömda bakom en stängd dörr.

Tror det kommer bli bra det här. En bättre matdel – från hallens vy kommer man se matbordet och bakom ett stort pampigt vitrinskåp. Så pepp på denna förändring! Man kan alltid göra saker bättre tror jag. Nu har jag bott i ett år och jag tror att den här förändringen kommer ändra hela känslan i lägenheten till en helt annan.

Nu ska jag knyta på mig kängorna o gå ut i skogen på en promenad, ner till älven och bara sippa luft. På måndag åker vi tillbaka till Stockholm så nu njuter jag till max av allt, dom sista dagarna. Ha en fin lördag!

34

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam