Sista lördagen i oktober

Hej!! Blev några dagar paus med fokus på lägenheten och jobb. Idag var det grått och lite snö i luften här i Stockholm, men ändå så mysigt att öppna upp butiken och möta alla som är ute och går med take away kaffe och allt vad det är.

Fast min helg inte börjat så har jag en massa helgfeeling, älskar det!

Påfyllt nu med Spruzzi porslinet från Italien och även Magma Blue porslinet från Frankrike.

Vete, korn och havre går att köpa sedan länge i butiken, men nu finns även det populära pampasgräset.

Den här doften är så god! Bamboo från Apotheke Brooklyn. Galet uppskattad av kunderna.

Plockar om och fixar i köket mest hela tiden. Måste bli ny energi ni vet…

Vilken kristall karaff är din favorit? Min är den bruna!

Emma Ollbers Landala bord har äntligen kommit på plats. Så snygg att duka upp på verkligen. Visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig för slutresultat när vi beställde det, men det blev över förväntan. Nu ska jag bara hitta några fler fina stolar, vill blanda massa stolar tänker jag.

Så nöjd med att vi satte upp panel här i det första rummet. Kan vara det jag är mest nöjd med. Ger så mycket känsla till lokalen, sen fotar jag massa produkter mot panelen också vilket blir väldigt fint med allt ljus som kommer in från skylten.

I det innersta rummet är det som mysigast med tända ljus och massa textil kuddar o sånt. Här är det mysigast när mörkret kommer. Imorgon ställer vi ju om klockan och då blir det ju mörkt redan vid fyra – får se det positiva i det, visst…

Sist. Torkad lavendel från Italien. Doftar drömskt! Smular men doften gör det värt.

Nu ska jag se en film med familjen, alla är här utom min bror. Jo måste också berätta att jag hämtade mina marmorskivor vid 10 i morse! Och nu är marmorskivan i köket på plats och snart är alla fönsterbrädor utbytta – plus soffbordet har fått sin nya marmortopp. Ska visa allt! Så pepp på att köket verkligen är klart snart!! Jippie!!

Ha en fortsatt härlig helg!

8

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam