Sista septemberdagen på ön

Här kommer sista inlägget med bilder från sommaren på Gotland – sista bilderna på min och brorsans vanlife-tripp i September. Sa det i förra inlägget men tåls att sägas igen, va total magi att uppleva Gotland med husbil. Äta middag på en plats, somna på en annan för att spendera dagen på en annan. Kommer göra om det om tillfälle ges!

Här hade vi precis parkerat bilen vid Furillen. Vi hade stått i två dagar på Blå Lagunen helt själva och haft det as skönt. Läst böcker, badat, hoppat från klipporna, solat och ätit massa gotta. Men nu ville vi se nått annat.

Vi kom hit precis då solen skulle gå ner, så ljuset va så där magiskt fint som det bara är minuterna innan solnedgången.

Jag blev bortskämd med sån här solnedgång varje dag i två veckors tid när jag var här i juli, så att få uppleva det en sista gång den här sommaren, i September va fint!

Furillen kranen i kvällssolen <3 Längst till höger om kranen, på den udden bodde vi dom där två veckorna i juli.

Morgon! Ny härlig dag på min favoritö. Vaknade till ett strålande väder!

Det glittrade på vattnet och var super varmt. Så vi njöt galet mycket här i solen minns jag. Jag läste bok, badade minst tio gånger. Gick i vattnet, vände mig om och tippade i – sen upp i solstolen dyngsur för att bli varm av solen igen…

Efter några timmar av solande och en promenad kring fabriken Furillen, åkte vi in till Visby.

Beställde fika på ”ett rum för resande”, mitt absoluta favoritfik i Visby!

Det här var sista dagen så vi gick omkring bland gatorna efter fikat, tittade i butiker och mest njöt av vad Visby hade att erbjuda.

Gick in på Akantus. Är alltid inne här ett par gånger fast jag redan sett allt första gången jag gick in…

Det här tidningsstället såg jag första gången på den här resan, men köpte det aldrig. Nu sista dagen fanns det fortfarande kvar – så sugen, men inte så sugen att lägga över fyrahundra på det, tänker att sånna här borde ju gå att hitta på loppis…

Den här skålen och kruset i bakgrunden va jag också galet sugen på… Men köpte en liknande några veckor innan, just här.

Efter det gick vi till bilen genom Visbys gator – för att göra iordning baguetter till kvällens middag.

Med baguetter klara gick vi till muren vid Södra Slottsgränd med finaste utsikten över taken och åt våra baguetter.

Älskar att äta baguett till middag ute så här, ta tillvara på en solnedgång, en fin stad eller utsikt! Oftast är dom här stunderna dom jag minns extra mycket, när man gör nått enkelt av middagen mest för att få njuta det lilla extra av en plats. Har många baguett-på-resa-minnen.

Här på muren är det fin utsikt åt alla håll verkligen. Sen tycks taken vara helt i min färg haha. Det har dom gjort bra tycker jag 😉

Det var dom sista bilderna från min sommar på Gotland. Har ju bokat en tripp i december nu, den ser jag framemot. Har svårt att få nog av den här ön. Ju mer jag är här, ju mer vill jag också tillbaka när jag kommer hem… Måste skaffa nått här snart…

Kan hända att det dyker upp ett inlägg med analoga bilder från sommaren här, som min brorsa tagit…
Men det blir en annan dag för nu ska jag sova. Hoppas du haft en bra helg och en fin söndag!

23

Kommentera

Protected by WP Anti Spam