Skynda inte ifrån sommaren

Tittar in lite snabbt innan jag ska sova. Imorgon vid lunch åker jag till Gotland för att vara där i ett par dagar. Oavsett om det kommer vara sommar eller lite höstigt väder, kommer det bli total magi. Skönt att byta miljö. Känns som att det är så många som skyndar sig in i byxor och jackan, har aldrig förstått det. Jag tillhör dom som njuter så länge det bara går av att ha så lite kläder som möjligt.

Så har packat sommarkläderna med nån nån byxa och nån tröja för en sval kväll. Sommaren är inte slut, snart är den det, så jag njuter det sista, och hösten, alla tröjor, jackor – tro mig, det kommer du få använda, behöver inte skynda…

Med det sagt, ta och njut av värmen vi ändå har nu, och ta ett dopp, fortfarande varmt i vattnet.

7

4 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam