Slow Sunday Breakfast

Slow Sunday!! Ja så spenderar jag veckans sista och i min mening bästa dag. Den är alltid kravlös, aldrig stressig, bara snäll rakt igenom och börjar med en härlig frukost.

Idag dukade jag upp söndagsfrukosten på änden av soffbordet. Blir för det mesta att jag sitter vid köksbordet, både frukost som middag, men variation är aldrig fel.

För en trogen följare, är ju denna frukost ingen sensation haha. Vardagsmat, men varje dag är en dag värd en god frukost i min mening, så helgfrukostarna behöver inte vara annorlunda från en vardagsfrukost.

I filen hade jag – banan, blåbär, kiwi och jordgubbar.

Ett glas med apelsinjuice + ett litet munblåst glas med en shot av blodapelsinjuice.

På sportknäcket denna söndag – räddisa och prästost och söta tomater med basilika och prästost. Krispet från sportknäcket ihop med det kryddiga i osten och så smakerna från både tomat och basilika, det är så sjukt gott! Vattnas när jag skriver om det. Och så toppar man allt det med en sipp på kaffet… Smakmagi!

Sen ett brunt ägg med salt på för att få massa mer protein i kroppen.

Min kaffepress kommer det frågor på ibland och den finns o köpa här. Den är från USA och är helt otrolig. Det är den bästa kaffepress jag haft, plus att den också fungerar som en termos som håller kaffet varmt hela frukosten.

Min kväll kommer spenderas med tacos, älskar tacos och kan äta det sjukt många gånger på en o samma vecka (kanske nått du inte visste) och så är jag spänd på o se sista avsnittet av serien Kalifat på Svtplay. Kanske jag slänger in ett söndagsbad där emellan också. Mer än så blir det inte. Kommer bli härligt!

Fin kväll pårej! 🛁✨🍷

47

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam