Smarrig fredagsfrukost

Hade ju fullt upp i fredags hela dagen och på kvällen var jag helt slut, så glömde ju visa min goa fredagsfrukost, därför tar vi en titt på den nu tycker jag. Tog med pressbryggaren till sängen och gottade in mig i täckena och sörplade kaffe och knaprade avokadomacka, så gott!

Ny favorit just nu, jordgubbar tillsammans med mogen mango och gojibär – så smarrigt o fräscht!

Så nöjd att jag lyckats hålla den gröna längst till vänster, vid liv i över en månad. Brukar vara super svåra att klara sig, men har lyckats med denna iallafall ett tag, kan hända att den sakta börjar stryka med… Hade en likadan i badrummet, den dog på en vecka så det kan gå fort. hahaha…

Nått som jag också är så nöjd att jag lyckats hålla vid liv är ju fikonträdet. Skulle nog må lite bättre ifall den fick bästa läget i fönstret… men jag vill ju ha den här vid sängen… Den får spa:a i fönstret nån gång då o då istället.

Grapelampan som är min absoluta favoritlampa här hemma, den kommer vi börja sälja på Tambur väldigt snart! Så glad att vi äntligen får börja sälja den!! Nästan så jag blir sugen att ha en till…. Ska bara hitta en plats så blir det nog så.

Frukost i prassliga bomullslakan och mjuka linnelakan – bästa möjliga kombo! Blir hungrig o sugen på morgon redan nu.

4

2 Comments

 • Hej Sebastian,

  Jag vill inleda med att tacka för all den inspiration du ger och för att du inte är något annat än dig själv. Sociala medier svämmar över av människor som, i mina ögon, många gånger spelar teater. Du känns äkta, och du är en sann inspirationskälla för mig och även för många andra. Ditt hem är en dröm, och många gånger kan jag scrolla igenom ditt arkiv bara för att få ro. Ja, de låter kanske konstigt, men du har en känsla för detaljer och det ger en orolig själ som mig ro för en stund. Så TACK!

  Nu till själva frågan – vad har du för sänggavel? Går själv i tankarna på att bygga en egen, lite bredare sänggavel (så som du har) för att få plats med växter etc. Har du några tips?

  Ha en trevlig söndag!

  Hälsningar
  Cornelia

  • Herre vad fina ord!! Blev så glad när jag läste din kommentar. Håller helt med det, finns en del som tror att man ska vara på ett visst sett och därför blir oäkta, tror det syns igenom till slut. Glad att du gillar <3

   Min säng har jag byggt själv av plywood och reglar. Byggt den lite som en "låda" som jag sen skruvat fast i sängen på sidorna. Ska göra om den lite nu dock tror jag... Mest göra den i lite finare material så att den inte känns så hemmasnickrad, men den funkar väldigt fint för sitt syfte nu.

   Trevlig helg!

Kommentera

Protected by WP Anti Spam