Smarrig mellis 🍊

Hej! Idag har jag haft en riktig hemmadag, gick först utanför dörren för en halvtimma sedan dÄ jag gick till affÀren haha. Men det va sÄ skönt! Har fÄtt massa saker gjorda som stÄtt pÄ listan.

MÄlat sÄnt som ska mÄlas ett sista lager, en pall som blivit avskavd av fÀrg, mina dörrfoder i sovrummet hade aldrig fÄtt ett första lager fÀrg, har mÄlat ramar som ska upp pÄ tavelvÀggen, suttit upp gardin i badrummet o massa annat. SÄ nu kÀnns det sÄ dÀr skönt, som det gör nÀr man faktiskt tar tag i saker.

TÀnkte mest kika in och sÀga hej. Och dela med mig av en supergod mellis som jag gjorde nu i veckan. SuperlÀtt, krispig o god med massa citrussmak!

Det som behövs Àr en halv grape, en hel apelsin, en nÀve av Pauluns Citron och BlÄbÀrs granola eller valfri granola, nÄgra blÄbÀr, nÄtt blad citronmeliss eller sÄ hoppar du det och sist ringlar man lite olivolja över allt! Klart! SÄ gott!

Åt med gaffel framför datorn medan jag jobbade, men gĂ„r ju som kvĂ€llsnacks ocksĂ„ tĂ€nker jag framför en hĂ€rlig serie eller sĂ„.

Det var det lille!

Det Àr lördag och det betyder burgare hos syrran framför en film eller nÄgon serie vi följer. Har blivit en tradition med burgare, sÄnna dÀr goda rÀfflade potatisar pÄ pÄse och med en chiliaioli som dipp. SÄ gott!!!

Hoppas du haft en hĂ€rlig lördag inne eller ute 😉 Nu ska jag smaska burgare! hej!

47

LĂ€mna ett svar

Protected by WP Anti Spam