Smarrig mellis 🍊

Hej! Idag har jag haft en riktig hemmadag, gick först utanför dörren för en halvtimma sedan då jag gick till affären haha. Men det va så skönt! Har fått massa saker gjorda som stått på listan.

Målat sånt som ska målas ett sista lager, en pall som blivit avskavd av färg, mina dörrfoder i sovrummet hade aldrig fått ett första lager färg, har målat ramar som ska upp på tavelväggen, suttit upp gardin i badrummet o massa annat. Så nu känns det så där skönt, som det gör när man faktiskt tar tag i saker.

Tänkte mest kika in och säga hej. Och dela med mig av en supergod mellis som jag gjorde nu i veckan. Superlätt, krispig o god med massa citrussmak!

Det som behövs är en halv grape, en hel apelsin, en näve av Pauluns Citron och Blåbärs granola eller valfri granola, några blåbär, nått blad citronmeliss eller så hoppar du det och sist ringlar man lite olivolja över allt! Klart! Så gott!

Åt med gaffel framför datorn medan jag jobbade, men går ju som kvällsnacks också tänker jag framför en härlig serie eller så.

Det var det lille!

Det är lördag och det betyder burgare hos syrran framför en film eller någon serie vi följer. Har blivit en tradition med burgare, sånna där goda räfflade potatisar på påse och med en chiliaioli som dipp. Så gott!!!

Hoppas du haft en härlig lördag inne eller ute 😉 Nu ska jag smaska burgare! hej!

47

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam