Solkatter & olivkvistar 🌿✨

En torsdagsmorgon med en helg runt knuten, kan det bli härligare va?! Insåg det typ nu, att det är fredag imorgon igen, tyckte det nyss va måndag. Ska jobba hela helgen så än blir det inte helg, men helgjobb är ändå alltid helgkänslan oavsett – nu är det ju ljust när man cyklar hem också. Magiskt!

Har nog typ suttit 99% av alla mina fruostar just precis här, sedan jag köpte den här kökssoffan – tänk att det här skulle bli min plats och att det tog mig två år att inse att en kökssoffa va det som skulle till för att nå 100% mys i lägenheten.

Imorse var det solkatter redan vid 8-tiden. Jag som inte alls häng med, men solen går alltså upp 05.48 här i Sthlm. Nyss va det ju strax efter åtta typ! Tänk att det går så snabbt till ljusare tider hurrni!

En enkel frukost med mitt nya lifehack, att klippa gräslök på alla mackor. Så gott och ser ju lite trevligare ut också – paprika o gurka är favoritpålägg nu!

Måste visa er olivkvistarna jag har på hyllan i köket…

Spretiga och alldeles underbara! Som att ha en bit av Italien eller Grekland i mitt kök o det har jag definitivt inget emot. Så osvenskt o härligt!

Fint mot kopparen med, blir ett möte mellan Frankrike o Italien 🌿❣️

Två solrosor som håller på att ge upp, snittade jag kort o satte i tennvasen här på kökshyllorna intill fläkten, dom står nog i ett par dar till tror jag.

Har du haft en bra dag? Peppad på helgen?

Min pappa är här och hälsar på i samma veva som han jobbar, så ikväll bjuds vi på pappas goda mat o det ska bli så härligt o äta gott o mysa lite allihop nu. Du får ha en fin kväll ✨ imorrn är det fredag! 🙊

55

2 Comments

  • Väntar på solen som lovats här i Skåne i morrn. Har varit dunderförkyld & hemma hela veckan så jag längtar efter att storstäda ut alla baskilusker & hänga tvätten på tork. Längtar efter en långpromenad i skogen där jag bor tillsammans med min hund. Längtar att få se solen färga det vackra slottet alldeles intill min bostad, vackraste skådespelet på en vårmorgon 🌞. Önskar dig en fin helg ✨

    • Ja det lovades finfint väder här med, men lite moln kom emellan. Härligt att du verkar va på bättringsvägen o låter som en magisk helgplan, känslan att få städa upp, ta en promenad o andas massa friskluft är ju magisk! Vilken ynnest o bo granne med ett slott ändå ☺️ Tack! Önskar detsamma!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam