Söndagar är dom bästa!

God morgon! Söndag, min härligaste dag!! Inga krav, bara mys och mjukt helt å hållet rakt igenom. Idag ska jag jobba några timmar och efter det ska jag påbörja ett litet projekt i köket – två hyllor ska bli tre och även få ny färg.

Tänkte på det igår, vad en möbel kan göra i ens liv. Aldrig hade jag tidigare suttit längs med vardagsrumsväggen och blickat ut – efter köp av kökssoffan är det min favoritplats. Frukost som middag, älskar jag att sitta i skräddare eller luta mig längs ett av armstöden med massa kuddar o filt o en bra film på datorn…

Varierar varje morgon vad jag äter ur. Fast jag kanske äter exakt samma frukost som dagen innan, så känns allt nytt och roligare.

Favoritmackorna sen en tid tillbaka – avokado med flingsalt och gräslök och tomat med gräslök. Lite somrigt och helt galet gott!

En av favoritkopparna som jag köpte i Paris i höstas. Älskar lättheten i allt Astier de Villatte porslin och allra mest gillar jag formen på denna.

Delar av blickfånget från kökssoffan. Mina växter längtar efter ljuset nu!

Nu ska jag äta upp frukosten, läsa i min nya bok ”Diplomaten” av Anders Sundelin, som jag fick i julklapp. Handlar om diplomaten Sverker Åström.

Och sen ska jag pipa iväg på jobb och efter det som jag skrev igår, sätta tänderna i att göra om i köket med både färg, uppsättning, grupperingar och annat. Man vill ju göra det rent, krispigt och lite vårigt, överallt, fast det bara är 12 januari haha. Men det får man väll om man vill tänker jag.

Önskar dig en härlig söndag!

35

4 Comments

  • Önskar dig en härlig söndag också! Ser att du har ljusmanschettkransen från Svenskt tenn och undrar hur du får den stabil? Min tippar gärna och står snett.
    🌟 Ninni

    • Tack så mycket! 🙂 hmmm om den sitter fast om ljuset ska den väll inte kunna tippa? Nån gång när jag lät ljuset brinna ner helt ramlade den av, så den sitter helt o hållet på ljuset.

    • Jag har samma problem med manschetten i vissa ljusstakar som kräver smala ljus och då blir det för löst. Får det ändå att fungera genom att vika bladen och armarna lite åt olika håll på manschetten, så den liksom balanserar sig själv!

  • Tack! Har kronljus från Ikea/Liljeholmens och långa kronljus från Lagerhaus och manschetterna tippar. Men har försökt som ovanstående beskriver men inte riktigt lyckats alltid. Trodde manschetterna skulle vara stadigare. Får väl höra med Svenskt tenn kanske 💕

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam