Söndags-dagdrömmeri 💭

Hej söndag! Är inne i en period då jag slukar allt vackert jag kommer över, fullkomligt frossar i Pinterest som är inspirationens bibel! Där finns allt man kan tänkas vilja ha för ett söndags-dagdrömmeri.

Randigt i gult, rött, blått, grönt eller lila – säg en färg och jag skulle alltid älska det!

Trodde aldrig jag skulle säga det här va, men jag köper snart min första orkidé någonsin! Har haft nått emot denna blomma, tyckt den varit det tråkigaste som finns o aldrig förstått varför den så ofta ges som present hit o dit. Men nu, snart 25 år fyllda, med värdig presentation från olika härliga engelska hem, är jag såld. Jag förstår det nu. En grupp orkidéer är nu bland det finaste jag kan tänka mig. Ska bara finna platsen. Kanske bakom soffan på hyllan där… tänk iallafall tre, kanske fler, i en grupp där, kan bli fint!

Ljusa, slappa, raka härliga byxor är jag på jakt efter på loppis, likt dessa. Så vårigt o härligt – själv skulle jag dock addera en tröja i färg och converse i en gul eller lila färg. Min vårstil!

Så är det. Man kan hela tiden uppfinna nya sidor av en själv. Som mig med orkidén till exempel. Hade nån sagt att jag skulle sukta efter orkidéer för så lite som ett år sedan, hade jag svarat inte en chans! Eller har man aldrig druckit te på kvällarna men tycker det ser så mysigt ut på film, bara börja o vips är det en del av dig.

Har jag sagt det högt här i bloggen att när jag blir äldre och ska ge mina barn den bästa uppväxt dom kan få, då vill jag bo i England i ett stenhus med en trädgård full av blommor o grönt och med mycket plats för spring o lek! 🧑🏼‍🌾🥬🌻👨‍👩‍👧‍👦🏡❣️

Här är vi, hela familjen på söndagshäng på stranden. Vi bor längs med kusten och havet roar alla – vi är har blivit några stycken nu 🥰

Eukalyptus hängande i duschen – genidrag! Tänk om varmvattnet gör att eukalyptusen doftar i hela badrummet? aaaah!!

Persika, jordgubbar, banan och havredryck…. Men så gott 🙌🏼

Min nya favoritfärg – ljuslila! Hur snyggt! 💜

Rostad sötpotatis med parmesan och vitlök! Måste testas till veckan!

Tänk, snart badar vi ute i naturen igen. Va vi ska njuta!

Vakna i ett tält en sommarmorgon ✨ upplevde flera sånna stunder i somras då jag och brorsan tältade på Gotland, det var magiskt!

Älskar morotskaka så denna måste jag baka! Länkar till receptet på denna ”Carrot Cake Roll with Cream Cheese Frosting Filling” bara namnet får det ju att vattnas i munnen.

Slutligen, kanske hur mitt kök skulle kunna se ut i det där engelska huset jag ska ha om några år. Visst är jag nått på spåren här va?

Fick du inte nog av söndags-drömmeri finns min Pinterest här som är fullproppad med härligheter. Bästa tidsfördrivet o vara inne i Pinterest o drömma 💭

56

2 Comments

  • Alltså sötpotatisen och morotsrulltårtan såg väldigt goda ut, de måste testas snart. Vill också tacka för tipset om granolan med citron och blåbär, jättegod med iskall fjällfil och skivad banan! Köper alltid annars Pauluns hasselnöt och dadlar när jag köper just det märket.

    • Visst såg det gott ut!! Åh va kul att du testade o hittade din kombination – ja hasselnötter o dadlar har varit min favorit i alla år! Trevlig helg! 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam