Spolar tillbaka till lördag!

Hej!! Februari började och tog mig med storm, hann inte alls med bloggandet som jag hade önskat. Att fota har jag iallafall lyckats med så tänker att vi backar bandet lite och tittar på min lördag och frukosten innan jobbet då.

Jobblördagar kan vara min absoluta favorit. Finns ingen dag som är så mycket på veckan – bortsett från en ledig dag.

Jag vaknar vid niotiden, går upp och gör min frukost, tänder upp ljusen och slår mig ner. Äter i lugn o ro framför nyhetsmorgon på datorn. (Hade inte kommit på den briljanta iden när jag tog bilderna, därför du inte ser någon skärm).

Sällan jag sitter här som nämt tidigare, men på helgen blir det allt oftare. Känns som mer helg på något vis, att slå mig ner på en stol med frukosten uppdukat framför mig och inte på en bricka i sängen.

Tar kopp med fat för att lyxa till det lite extra osv.

Granatäpple brutet och äta direkt utan att peta ur alla kärnor är ett hettips! Lärde mig det av Sofia Wood från podden BillgrenWood och det gick ju hur bra som helst, faktiskt godare än att äta med sked o så….

Ja och här satt jag och såg på nyhetsmorgon. Mjukstart på en jobblördag. Sen var det bara att göra sig i ordning, ta morgonbadet och sen t-banan till butiken. Tända alla ljusen där och bara skapa den där magiska helgkänslan som bara finns i vår butik. – Du måste alltså komma förbi och besöka oss för jag lovar mysfaktor deluxe. Och helgfeeling deluxe 🙂

Nu ska jag slå ingen datorn och sova. Imorgon väntar en heldag på möbelmässan med massa spännande grejer under dagen! Så pepp. Butiken är stängd om någon hade planer på ett besök. Öppet på torsdag igen.

3

Kommentera

Protected by WP Anti Spam