Städa är livets grej!! 🧹🧺

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Får man säga att man älskar att städa?! För då gör jag det i så fall haha.

För jisses vad skön den känslan är, när hela hemmet är städat – idag har jag haft en dag ifrån datorn, fick en notis om att min skärmtid senaste veckan varit över 8 timmar om dagen… Så med det sagt, blev det ingen dator till frukost utan bok och sen har jag städat, tvättat och fixat hela dagen.

Älskar att ha det i ordning. Var sak har sin plats, punkt. Och nyckeln till att få ett hem att vara i ordning, är nog att inte ha en massa saker som måste stoppas undan, för att man ska tycka att det är iordning.

Du vet sånt som är för fult för att få vara framme, men man använder varje dag – sånna saker, tycker jag man ska göra sig själv en tjänst o köpa fina av istället. Då kan den ju stå där på hyllan, nära tillhands och lätt att ställa tillbaka när man inte använder, så att det är just iordning och städat.

Hade en sådär gosig morgon med tända ljus imorse och trodde att hela dagen skulle bli just så, men solen tittade fram på eftermiddagen och allt badade i ljus 💛

Jag har ett superbra lifehack här! Vill alltid ha nått i en vas på bänken, men att köpa snittblommor eller för den delen plocka i trädgården är både dyrt o jobbigt ibland.

Så jag har insett att det grönaste o krispigaste som finns är ju bladpersilja. Och dessa säljs på lösvikt på många affärer, där man kan plocka så mycket man önskar. Så numer har jag en bukett persilja här mest hela tiden – och det bästa av allt, är att den vägs in för typ 5-8kr!

Vart hade jag alla saker innan jag hade hyllor här? Är ju o springer här exakt varje dag?!

I en gammal marmeladburk bor just för tillfället ett gäng Dr. Westerlund sticklingar som ska få komma i jord väldigt snart. Dom är från en av mina plantor i vardagsrummet, som har blivit så ranglig.

Tänker att jag ska sätta ganska många, i en större kruka, så att det blir en maffig pelargon när den tar sig. Är ju verkligen läge att få dom i jord snabbt för vi går ju inte mot ljusare väder om vi säger så ☺️ Mys tycker jag, men säkert inte dessa!

40

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam